Primagaz kan gebruikt worden als brandstof voor machines of als energiebron voor het verwarmen van de bouwkeet en het uitharden van gietbeton.

Bouwkeet

De bouwkeet is een onmisbare plek waar projectleiders en opzichters kantoor houden en bouwvakkers lunchen. Primagaz levert energie voor de bouwkeet, zodat het een aangename ontmoetingsplaats blijft voor alle medewerkers op de bouwplaats.

Gietbouw

Dankzij het hoge rendement van propaangasbranders kun je na het storten van beton snel starten met ontkisten, waardoor de volgende fasen in je bouwproces niet lang op zich laten wachten.  

Wegenbouw

Wegwerkers staan altijd onder tijdsdruk. Asfalteermachines moeten 24 uur per dag klaarstaan voor gebruik. De gasflessen van Primagaz zijn altijd inzetbaar. Gebruik Primagaz als energiebron voor je asfalteermachines en vertrouw op de onberispelijke logistieke service en een uitgebreid netwerk van flessenverkooppunten in geval van nood. 

Dakbedekking

Voor de professionele verwerking van alle soorten dakbedekking is propaangas als energiebron uitermate geschikt. Afhankelijk van het verbruik en de benodigde hoeveelheid gas heeft Primagaz verschillende soorten gasflessen. Met dakbranders op propaangasflessen heb je altijd een betrouwbare en mobiele oplossing bij de hand! 

Primagaz, de energiebron voor jouw bedrijf

Vraag vrijblijvend advies

Primagaz beschikt over eigen adviseurs die je snel en met plezier voorlichten over de mogelijkheden van propaangas voor jouw bedrijf of organisatie. Laat je gegevens achter en de lokale adviseur neemt contact op met jou.

Controleer je telefoonnummer even.

label.EmailErrorMsg