Lage, vaste prijs

Maak u niet langer zorgen over de wisselende gasprijzen. In dit aanbod staan uw kosten voor het komende jaar vast, wat er ook met de markt gebeurt. Bovendien is de prijs aantrekkelijk laag, omdat we al een aantal keuzes voor u gemaakt hebben. Zo krijgt u automatisch geleverd wanneer uw propaantank bijna leeg is en wordt het vaste voorschot iedere maand van uw rekening geschreven. Op deze manier kan Primagaz u een lage gasprijs garanderen met de zekerheid die andere energieleveranciers u niet kunnen bieden.

Overstappen op uw tijd en snelheid

Vergeet lange verkoopgesprekken waarvoor u ook nog eens thuis moet zijn. U kunt overstappen wanneer u wilt, en vanaf iedere plek, zolang u maar een internetverbinding hebt. Binnen enkele minuten doorloopt u het proces en meldt u uzelf aan als klant. Voeg daarna – uiterlijk binnen enkele dagen – drie foto’s bij van uw propaantank, en de overstap is een feit. Primagaz verzorgt de opzegging bij uw huidige energieleverancier en het wisselen van de tanks. De levering en betaling gaan automatisch lopen en u hebt er geen omkijken meer naar. U weet wel precies welke kosten u iedere maand hebt.

Korte termijncontracten

Bij ons kiest u voor een contract vanaf één jaar. Wilt u langer tekenen, dan kan dat. Maar we beseffen dat u nu nog niet weet hoe de wereld er over vijf jaar uitziet. Wij ook niet. Sterker, de wereld van gas is zo onvoorspelbaar dat we niet weten wat er over een maand gebeurt. Maar daar hoeft u niet van wakker te liggen. Daarom nemen wij als gasleverancier het risico van u over en bieden u een vaste, lage gasprijs, waarmee u iedere keer een jaar lang ontlast bent van de marktschommelingen. De schommelingen die er zijn, komen voor onze rekening. Tekent u een contract voor langer dan een jaar, dan krijgt u na ieder jaar opnieuw de gelegenheid de gasprijs voor een jaar vast te zetten. Bevalt het u niet? U kunt na ieder jaar terug naar de variabele dagprijs.

Ontzorging

Maakt u zich geen zorgen meer of er nog voldoende propaangas in uw tank zit en of u al gas moet bestellen bij Primagaz. Wij controleren uw gasniveau op afstand en vullen bij wanneer dat nodig is, altijd tegen de afgesproken vaste gasprijs en zonder extra kosten. Bovendien kunnen we, omdat we met een vaste prijs werken, standaard hetzelfde bedrag van uw rekening schrijven, zoals een ‘normale’ gasleverancier dat ook doet. Geen handmatige betalingen meer dus. En het mooiste van dit alles? Op deze manier wordt alles voor u goedkoper en profiteert u dubbel.

Hoe ziet het online overstapproces eruit?

overstapproces
  1. U geeft uw verbruiksindicatie in liters.
  2. U kiest uw vast & zeker aanbod van 1, 3 of 5 jaar.
  3. U vult uw gegevens in.
  4. U krijgt een bevestigingsmail en een link om foto's te uploaden van uw tank, de weg naar uw tank en de aansluiting van uw tank.
  5. U heeft 14 dagen de tijd om kosteloos af te zien van uw contract.
  6. Ons overstapteam begint met de voorbereiding van het overstapproces.
  7. U stuurt ons de foto's van uw tank.
  8. Onze technische dienst neemt contact op met u voor de tankplaatsing.

Primagaz, een betrouwbare partner

Primagaz is de specialist van propaan in uw buurt. Zo'n 10.000 klanten vertrouwen op de veilige levering van ons gas in bulk en in flessen.

Primagaz behoort tot SHV Energy, een van de grootste LPG-leveranciers ter wereld met een verdeling van meer dan 5 miljoen ton gas in Europa, Azië en Brazilië.

We maken dan ook dankbaar gebruik van de jarenlange expertise en technische knowhow van SHV. Dankzij deze kennis biedt Primagaz naast energieadvies ook een totaaloplossing op maat aan.