Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Primagaz 10,5 kg Propaan universele aansluiting

Propaangasfles 10,5 kg

De Primagaz 10,5 kg is een stalen gasfles gevuld met 10,5 kg propaan. Ze kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, bij temperaturen tussen -45 °C en +50 °C.

U kan deze gasfles kopen voor diverse toepassingen, zowel particulier als professioneel. Zo kan u de Primagaz 10,5 gebruiken in uw caravan, voor onkruidbestrijding of om te verwarmen. Door de grotere inhoud en verdampingscapaciteit is de Primagaz 10,5 kg bovendien zeer geschikt voor professionele toepassingen waarbij meer dan 10kW nodig is. Ideaal dus voor dakdekkers, loodgieters of het verwarmen van grotere ruimtes.

Wilt u overstappen op het duurzame biopropaan? Bekijk dan onze gasflessen EasyBlue PLUS (6 kg biopropaan) en EasyBlue XL (9,5 kg biopropaan). Deze kan u voor dezelfde toepassingen gebruiken als conventioneel propaan.

De 10,5 kg-gasfles is een waarborggasfles. Bij aankoop betaalt u eenmalig € 20 waarborg en krijgt u een abonnementsbewijs mee. U krijgt deze waarborg terug wanneer u, op vertoon van uw abonnementsbewijs, de fles inlevert bij dezelfde dealer waar u ze oorspronkelijk gekocht heeft. Voor het omruilen van de lege gasfles voor een volle kan u bij elke Primagaz-dealer terecht, u betaalt in dat geval enkel voor de vulling en hoeft dus niet opnieuw de waarborg te betalen. De gasfles is en blijft eigendom van Primagaz en moet om de 15 jaar gekeurd worden.

Elke gasfles wordt vóór, tijdens en na het vullen gecontroleerd, zodat ze voldoet aan alle veiligheidseisen. Met de Primagaz 10,5 kg bent u dan ook zeker van een veilige gasfles met een vulling van uitstekende kwaliteit.

  • Aansluiting: Universeel
  • Gebruikstemperatuur: -45 °C tot +50 °C
  • Inhoud: 10,5 kg propaan
  • Afmetingen: H 56 cm / ⌀ 30,4 cm
  • Kleur fles: Grijs
  • Materiaal: Staal

Andere producten die u misschien interesseren