Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Bedrijven

Propaangas voor professionals
Een veelzijdige en efficiënte energiebron

Ongeacht uw activiteiten en de grootte van uw bedrijf

Download onze infobrochure

Ontdek de professionele oplossingen van Primagaz

Bent u op zoek naar een veilige en gebruiksvriendelijke energiebron, die tegelijk economische en ecologische voordelen oplevert voor uw bedrijf? Ontdek alle voordelen van propaan.

Het kost tijd en energie om een bedrijf te laten draaien. U steekt er veel moeite in en verwacht hetzelfde van uw partners.

Of het nou gaat om uw installatie of om het beheer van uw voorraad: wij stellen oplossingen voor op maat van uw activiteiten, zodat u zeker bent van een constante energievoorziening in alle veiligheid. We communiceren bovendien altijd transparant over uw gasprijs. Als resultaat kunt u zich voor de volle 100% concentreren op uw bedrijf. Om die redenen vertrouwen veel professionele klanten elke dag op Primagaz als energieleverancier van hun bedrijf.

Wat uw behoeften ook zijn

Altijd een geschikte oplossing

Onze oplossingen per sector

homepage landbouw
homepage recreatie
homepage koken
homepage bouw

Landbouw

Of het nou gaat om het drogen van gewassen of het verwarmen van stallen, om het wieden van onkruid, het bestrijden van nachtvorst of het garanderen van een vroege oogst: de flexibiliteit van propaangas is een echte troef voor uw landbouwbedrijf.

Lees meer >

Recreatie

Met propaan kiest u voor een consequente levering en profiteert u van een energie die even flexibel is als uw diensten - voor het grootste comfort van uw klanten. De mogelijkheid om per accommodatie een gasmeter te installeren is o.a. ideaal voor vakantieparken.

Lees meer >

 
 

Horeca

Koken op gas is een kwaliteitsgarantie voor de horeca. Dankzij de veelzijdigheid van propaan gebruikt u dezelfde energie voor de centrale verwarming en de productie van warm water. Daarnaast kunt u rekenen op een betrouwbare en consequente levering.

Lees meer >

 

 
 

Bouw

Kies voor gas om uw machines te voorzien van energie. Bij wegwerkzaamheden, het plaatsen van dakbedekking... Profiteer van de hoge efficiëntie van propaan op elke bouwplaats. Dankzij de flexibiliteit is gas ook geschikt voor het verwarmen van de bouwkeet.

Lees meer >

 
 
homepage clubs
homepage industrie
homepage overheden
homepage overige

Vastgoed

Of het nou gaat om een individuele woning of om een volledig wooncomplex dat wordt verwarmd met een centrale energievoorziening. Met propaan biedt u uw klanten een duurzame, veilige en veelzijdige energieoplossing. Ontdek welke installatie bij u past. 

Lees meer >

 

 
 

Industrie

Propaan is de perfecte energie voor de industrie. U kunt het gebruiken om industriële processen (zoals koken of bakken) aan te drijven, uw opslagruimte te verwarmen of als brandstof voor heftrucks. We zoeken samen naar de beste oplossing. 

Lees meer >

 
 

Overheden

Propaan, speelt een belangrijke rol binnen de Nederlandse energietransitie. Het is een duurzame, betrouwbare en veelzijdige energiebron, die u kunt gebruiken voor al uw behoeften. Bijvoorbeeld voor de verwarming van gebouwen of voor onkruidbeheer in de publieke ruimte.

Lees meer >

 
 

Overige

Staat uw sector niet in het overzicht? Geen zorgen: Primagaz biedt op maat gemaakte energieoplossingen voor diverse toepassingen. Onze adviseurs werken met u samen om de oplossing te vinden die het beste voldoet aan uw behoeften en die van uw bedrijf. 

Lees meer >

 
 

Kies groene energie voor uw bedrijf

Met biopropaan kunt u makkelijk de CO₂-uitstoot van uw bedrijf verlagen. Ontdek alle voordelen van deze 100% duurzame en hernieuwbare energie.

Diverse toepassingen voor bedrijven

Verwarmen

Met propaan bieden we u oplossingen die zijn aangepast aan uw behoeften om te verwarmen.

Lees meer >

 
 

Drogen

Propaangas is een economische brandstof, onder andere voor het drogen van gewassen in de landbouwsector.

Lees meer >

 
 

Productie

Is een aansluiting op aardgas niet mogelijk of levert dit onvoldoende debiet voor uw productie? Propaan is de oplossing.

Lees meer >

 
 

Onkruid

Bestrijd onkruid en zeg vaarwel tegen chemische onkruidverdelgers dankzij thermische onkruidbestrijding.

Lees meer >

 
 
homepage overige

Heftrucks

Zorg voor een optimale werkomgeving en verlaag tegelijk uw CO₂-uitstoot met een heftruckvloot op LPG.

Lees meer >

 
 

Koken

Kies ervoor om te koken zoals alle grote chef-koks en profiteer van de voordelen van gas, waar u maar wilt.

Lees meer >

 
 

Overige

Heeft u energie nodig voor een toepassing die niet in deze lijst staat? Primagaz vindt voor u een oplossing op maat.

Lees meer >