Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Voorraadbeheer

Verschillende manieren
Om uw gasvoorraad te beheren

Vraag vrijblijvend advies

Uw gasvoorraad op een efficiënte manier beheren

Primagaz doet er alles aan om u zorgeloos te laten profiteren van alle voordelen van (bio)propaangas. Een efficiënt voorraadbeheer speelt daar een belangrijke rol in.

Om uw gasvoorraad te beheren biedt Primagaz u verschillende mogelijkheden. Zo bent u vrij om de methode te kiezen die het beste aansluit bij uw situatie en uw behoeften. Uiteraard geven onze gasadviseurs u graag alle nodige uitleg en helpen zij u om de juiste keuze te maken. Op die manier beheert u op een efficiënte manier uw gasvoorraad, zonder zorgen!

Methodes om uw voorraad te beheren

Via een geautomatiseerd meetsysteem of met een inhoudsmeter: kies de methode die het beste bij u past om uw gasvoorraad te beheren.

Wilt u geen zorgen over uw gasvoorraad? Maak dan gebruik van het geautomatiseerd meetsysteem van Primagaz. Dit telemetriesysteem controleert automatisch het niveau van uw gastank en verstuurt een signaal naar Primagaz wanneer de inhoud van de tank lager is dan 20%. Primagaz plant dan automatisch een levering, zodat u altijd voldoende gas heeft!
Wilt u liever zelf uw gasvoorraad beheren? Een inhoudsmeter die rechtstreeks op uw gastank is aangesloten, is dan de beste keuze. U raadpleegt op regelmatige basis de inhoudsmeter en als het volume lager is dan 20%, plant u eenvoudig een levering via MijnPrimagaz of via onze klantenservice

Interesse in (bio)propaan?

Onze gasadviseur licht u met plezier, en geheel vrijblijvend, de mogelijkheden en voordelen van propaan toe.

Gasmeters

Het gemak van een gasmeter

Gasmeters volgens uw specifieke wensen

Gasmeters meten uw verbruik. De gasmeter wordt op de hoofdgasleiding geplaatst en meet de verbruikte kubieke meters gas. Primagaz installeert de gasmeter aan de hand van uw specifieke wensen. Zo kunt u in gebouwen met meerdere wooneenheden aparte meters voorzien. Elke bewoner kan zijn verbruik dan individueel opvolgen en ontvangt een aparte factuur. Ook in woningen met gemengd verbruik kunt u een aparte meter installeren. Zo kan er een duidelijk onderscheid gemaakt worden tussen het professionele- en het privéverbruik.

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor propaan?

Bent u overtuigd van de voordelen van propaan en ontvangt u graag een offerte op maat? Vul uw gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met u op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.