Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.
ContractOpzeggen

Contract opzeggen

U wilt uw contract beëindigen?

Neem contact op

U wilt uw contract beëindigen?

Voor het opzeggen van een contract gelden enkele regels. Op deze pagina leggen we u uit waar u rekening mee moet houden bij het opzeggen van uw contract.

Als u gaat verhuizen of als u overstapt naar een andere energiebron, zoals aardgas of een warmtepomp, dan kunt u in bepaalde gevallen uw contract tussentijds ontbinden.

Aan het ontbinden van een contract zijn bepaalde kosten verbonden waar u rekening mee moet houden. Afhankelijk van de looptijd kan een opzegvergoeding worden berekend. Daarnaast kunnen er ook specifieke kosten in rekening worden gebracht, bijvoorbeeld voor het ophalen van het resterende gas (gastanks mogen niet gevuld vervoerd worden) en het ophalen van de tank zelf.

Wilt u weten welke kosten u kunt verwachten bij opzegging? Neemt dan van tevoren contact op met onze Customer Service.

Stapt u over naar een andere propaanleverancier?

Houd ook dan rekening met de bijkomende kosten. Wij rekenen graag vrijblijvend voor u uit of de aan u voorgestelde besparing echt zo gunstig is als hij lijkt. Het verlengen van een contract bij Primagaz is vaak voordeliger dan u denkt. Neem daarom contact op met onze Customer Service.

Verleng of wijzig uw contract eenvoudig 

Neem contact met ons op en wij sturen u uw nieuwe contract direct toe. Snel en eenvoudig.

Waarom een contract?

Bij Primagaz kunt u een gastank huren voor de opslag van propaangas. Hiervoor doen wij een investering voor de aankoop van de tank, het onderhoud en zorgen wij dat wettelijke verplichte keuringen en inspecties op tijd worden uitgevoerd.

Door een contract af te sluiten geeft u ons de zekerheid dat de kosten van de tank gedekt worden. In ruil daarvoor krijgt u een lagere gasprijs per liter én hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van de tank.

Daarnaast kunnen wij op basis van de contracten beter voorspellen hoeveel gas wij moeten inkopen en dus een betere inkoopprijs onderhandelen. Dit voordeel ziet u direct terug in uw literprijs.