Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Service

Professionele klant van Primagaz?
Dit mag u van ons verwachten

Neem contact op

Service op maat van uw zaak

Als professional heeft u heel wat verantwoordelijkheden. Daarom doet Primagaz er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. We bieden flexibele, veilige en comfortabele oplossingen voor elke situatie.

Vanaf het eerste moment kunt u rekenen op Primagaz. We bieden u professionele begeleiding bij uw projecten en we zorgen ervoor dat uw tank onderhouden wordt en voldoet aan de wettelijke voorschriften. Via MijnPrimagaz kunt u uw account bovendien makkelijk online beheren. Heeft u een vraag? U kunt ons altijd bereiken via onze Customer Service of via uw accountmanager. 

MijnPrimagaz, het online klantenportaal

Wilt u uw gasactiviteiten online beheren? Dat kan via MijnPrimagaz.

Op MijnPrimagaz kunt u 24/7:

 • Makkelijk en snel online gas bestellen
 • Facturen raadplegen en downloaden
 • Actuele prijzen en uw verbruik bekijken
 • Uw meterstand doorgeven
 • Is uw tank voorzien van een geautomatiseerde meetsysteem, dan kunt u hier de inhoud van uw tank opvolgen.

En nog veel meer.

Welke betaalmogelijkheden heeft u als professionele klant?

U kunt als professionele Primagaz-klant op verschillende manieren betalen:

 • Gespreide betaling via automatische incasso: met een machtiging incasseren we 11 maanden een vast bedrag. In de 12de maand ontvangt u de jaarlijkse eindafrekening. Hierin worden de facturen en de betalingen overzichtelijk weergegeven, waarna het saldo wordt verrekend.
 • Betaling via automatische incasso: via een machtiging wordt het factuurbedrag rechtstreeks van uw bank- of girorekening afgeschreven. Voordat er transacties worden uitgevoerd krijgt u van ons altijd een melding.
 • Betaling na elke levering: Primagaz stuurt een factuur na elke levering. Deze factuur dient binnen binnen 15 dagen betaald te worden.

Primagaz staat altijd voor u klaar

Heeft u vragen of is er een probleem? Onze Customer Service helpt u graag verder.

Wie onderhoudt uw gastank?

Als klant van Primagaz kunt u altijd rekenen op een veilige en goed onderhoude propaantank. Alle tanks vallen onder onze uitgebreide inspectie- en keuringsaanpak.

 • Inspectie bij iedere levering.
 • Iedere 2 jaar een uitgebreide inspectie.
 • Bij 6 jaar een keuring door een externe keuringsinstantie.
 • Na twaalf jaar wisselen we uw tank om voor een nieuw gekeurde tank.

Al deze werkzaamheden zijn inbegrepen bij de tankhuur van iedere propaantank van Primagaz.

Waarom Primagaz?

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Veiligheid staat bij Primagaz voorop. Bij alles wat we doen, zorgen we voor een veilige werk- en woonomgeving. Primagaz werkt met erkende propaangasinstallateurs voor het onderhoud van uw propaangasinstallatie, zowel voor particulieren als voor bedrijven. De wettelijk bepaalde veiligheidsafstanden worden nauwgezet opgevolgd tijdens de plaatsing van de propaangastank. De keuring voor het eerste gebruik gebeurt door een onafhankelijke organisatie. Daarna zorgt Primagaz voor de wettelijk verplichte controles van de tank.

 
 

Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Met biopropaan bespaart u tot 80% op uw CO₂-uitstoot.

Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo verlagen we de uitstoot van roet en fijnstof en dragen wij bij aan een beter milieu.

 
 
 
 

Heeft u een uitdaging voor ons, een vraag of loopt er iets mis? Onze Customer Service helpt u graag verder. Wij staan op werkdagen voor u klaar tussen 8.00 en 17.00 uur. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.


Daarnaast kunt u via
MijnPrimagaz (zowel als bedrijf of als particulier) onder andere bestellingen plaatsen, uw facturen bekijken en uw bestellingen volgen.

 
 
 
 

Heeft u pieken in uw energievraag, verwacht of juist onverwacht? We spelen hierop in door duidelijke afspraken te maken of levermomenten in te plannen wanneer het u uitkomt. Indien nodig zorgen we voor extra leveringen, grotere hoeveelheden gasflessen... Kortom: we passen ons aan op uw energievraag.

 
 
 
 

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in Nederland. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, met haar hoofdkantoor in Hoofddorp. SHV Energy is actief in 27 landen en is de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.