Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.
ContractVernieuwen

Vernieuw uw contract

De samenwerking verlengen?
Dat kan heel eenvoudig

Vraag uw verlenging aan

Iets wijzigen aan uw contract?

Primagaz maakt het u graag makkelijk. Dat geldt ook voor het wijzigen of vernieuwen van uw contract.

Wilt u uw huidige contract verlengen of wijzigen? Dit kan eenvoudig door contact op te nemen met onze Customer Service. U heeft dan de mogelijkheid om te profiteren van ons voordeligste tarief.
 
Wilt u overstappen op biopropaan? Ook dat is geen probleem bij Primagaz. U kunt het bestaande contract beëindigen en eenvoudig een nieuw contract aangaan voor de levering van biopropaan. Neem ook in dat geval contact op met onze Customer Service.

Eenvoudig uw contract verlengen

Wij sturen u direct uw verlenging, die u eenvoudig online kunt tekenen. Snel en eenvoudig.

Waarom een contract?

Bij Primagaz huurt u een propaangastank voor de opslag van propaangas. Hiervoor doen wij een investering voor de aankoop van de tank en het onderhoud. We zorgen er bovendien voor dat de wettelijk verplichte keuringen en inspecties op tijd worden uitgevoerd.

Door een contract af te sluiten geeft u ons de zekerheid dat de kosten van de tank gedekt worden. In ruil daarvoor krijgt u een lagere gasprijs per liter én heeft u geen zorgen rondom het onderhoud van de tank.

Daarnaast kunnen wij op basis van de contracten beter voorspellen hoeveel gas wij moeten inkopen en dus een betere inkoopprijs onderhandelen. Dit voordeel ziet u terug in uw literprijs.