Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Hou uw bedrijf draaiende met energie van Primagaz

Elke onderneming heeft zijn eigen infrastructuur en productie, met specifieke energiebehoeften. Dat gaat van het verwarmen van de gebouwen tot de energievoorziening van de productieprocessen. 

Als er geen aardgasnetwerk beschikbaar is, de aansluiting onvoldoende capaciteit levert of u een alternatief zoekt voor aardgas, dan heeft Primagaz de juiste oplossing voor uw energiebehoefte.
 
Met de industriële oplossingen van Primagaz bieden we een antwoord op ieder energievraagstuk. Onze installaties op propaan, biopropaan of LNG (vloeibaar aardgas) kunnen in al uw energiebehoeften voorzien. 
 

Waarom kiezen voor propaan?

  • Ook zonder aardgasaansluiting
  • Duurzaam met biopropaan
  • Budgetvriendelijk
  • Think_Tank_32x32
    Geautomatiseerd meetsysteem

Een veelzijdige energiebron

Eén energiebron voor al uw behoeften

(Bio)propaan is een veelzijdige energiebron die u voor diverse toepassingen kunt gebruiken. Zo hoeft u slechts één energiebron te voorzien voor al uw behoeften.

Moet de opslagruimte van uw bedrijf over een constante temperatuur beschikken? Maak gebruik van infrarood-, warmelucht- of straalkachels met als energiebron (bio)propaangas. Goedkoop, milieuvriendelijk en betrouwbaar!
Gebruik propaangas als energiebron voor het koken, stomen of bakken. Voor industriële processen is propaan een uitstekende energiebron. Bij zwaardere processen biedt Primagaz een interessant alternatief aan in de vorm van LNG.  
LNG is het ecologisch en economisch alternatief voor productieprocessen zoals stomen, koken, bakken of drogen met een hoog energieverbruik. Beschikt het aardgasnetwerk niet over voldoende capaciteit om uw productie te ondersteunen? Voor een continue en systematische energievraag is LNG de oplossing bij uitstek.
Houd uw logistiek in beweging met propaangas, de ideale brandstof voor LPG-heftrucks. Een heftruck op propaangas heeft een lagere uitstoot, werkt trillingvrij en geruisloos. Lees er hier meer over.  

Interesse in (bio)propaan?

Onze gasadviseur licht u met plezier, en geheel vrijblijvend, de mogelijkheden en voordelen van propaan toe.

Oplossing op maat

Welke installatie past bij u?

De keuze tussen gasflessen of een gastank

Op basis van uw behoeften en situatie bieden we een oplossing op maat. U heeft de keuze tussen propaangas in flessen of in tanks. Aan de hand van uw geschatte verbruik, de beschikbare ruimte en andere parameters kiest u voor een bovengrondse tank, een ondergrondse tank of gasflessen. Ook de combinatie van een tank en flessen is mogelijk. 

Onze gasadviseur begeleidt u bij het kiezen van de juiste oplossing:
Ondergrondse gastanks worden volledig ingegraven en vormen de minst zichtbare oplossing. Enkel het deksel van de tank is zichtbaar.
Bovengrondse tanks zijn de meest gekozen oplossing. Ze kunnen snel en eenvoudig geplaatst worden en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, afhankelijk van uw geschatte verbruik.
Is uw verbruik te laag voor het plaatsen van een gastank of is er onvoldoende ruimte? Kies dan voor gasflessen van Primagaz en profiteer toch van alle voordelen van gas! Onze propaangasflessen zijn een gebruiksvriendelijke en veilige oplossing, geschikt voor elke toepassing en locatie.

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor propaan?

Bent u overtuigd van de voordelen van propaan en ontvangt u graag een offerte op maat? Vul uw gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met u op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Bij Primagaz investeren we continu in veiligheid op onze productielocaties, de opslag en tijdens het transport. Primagaz-gasflessen worden voor, tijdens en na het vullen gecontroleerd. Onze gasflessen voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen en zijn een veilige en betrouwbare energiebron.

 
 

Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Met biopropaan bespaart u tot 80% op uw CO₂-uitstoot.

Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo verlagen we de uitstoot van roet en fijnstof en dragen wij bij aan een beter milieu.

 
 
 
 

Heeft u een uitdaging voor ons, een vraag of loopt er iets mis? Onze Customer Service helpt u graag verder. Wij staan op werkdagen voor u klaar tussen 8.00 en 17.00 uur. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.


Daarnaast kunt u via
MijnPrimagaz (zowel als bedrijf of als particulier) onder andere bestellingen plaatsen, uw facturen bekijken en uw bestellingen volgen.

 
 
 
 

Heeft u pieken in uw energievraag, verwacht of juist onverwacht? We spelen hierop in door duidelijke afspraken te maken of levermomenten in te plannen wanneer het u uitkomt. Indien nodig zorgen we voor extra leveringen, grotere hoeveelheden gasflessen... Kortom: we passen ons aan op uw energievraag.

 
 
 
 

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in Nederland. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, met haar hoofdkantoor in Hoofddorp. SHV Energy is actief in 27 landen en is de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.