Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Bezorg uw klanten de allerbeste ervaring

Het beheren van een sportcomplex, pretpark of vakantiepark is meer dan zomaar een beroep: het is een echte passie! Dag en nacht staat u klaar voor uw klanten, en elk detail telt.

U doet er alles aan om uw accommodatie zo comfortabel mogelijk te maken. Aan de ene kant om uw klanten de ultieme ervaring te bezorgen, aan de andere kant om uw organisatie te laten renderen.

De keuze van uw energievoorziening heeft een rechtstreekse invloed op het comfort en de diensten die u aanbiedt. Laat daarom niets aan het toeval over en zorg dat uw klanten optimaal kunnen genieten. Met propaan of biopropaan van Primagaz kiest u voor een eenvoudige en goede energieoplossing van een betrouwbare, stabiele partner.

Waarom kiezen voor propaan?

  • Ook zonder aardgasaansluiting
  • Duurzaam met biopropaan
  • Budgetvriendelijk
  • Geautomatiseerd meetsysteem

Een veelzijdige energiebron

Bungalow

Eén energiebron voor al uw behoeften

(Bio)propaan is een veelzijdige energiebron die u voor meerdere toepassingen kunt gebruiken. Zo hoeft u slechts één energiebron te voorzien voor al uw toepassingen.

Via ondergrondse leidingen worden alle woningen verbonden met één centrale tank. Het verbruik van elke woning kan afgelezen worden op een gasmeter, zodat er voor elke woning een afzonderlijke afrekening gemaakt kan worden.
Voor grote ruimten zoals een sporthal, manege, kantine of voor het restaurant in het pret- en vakantiepark is centrale verwarming op propaan een uitstekende oplossing. Propaan is compatibel met alle verwarmingsinstallaties en dus ook een ideale oplossing voor ruimten waar geen aardgasnetwerk beschikbaar is.
Warm water is onontbeerlijk voor de douches na een intense sportbeleving, aan het zwembad of op een festival. Kies voor een installatie op propaangas en verzeker uw gasten van warm water, waar en wanneer ze dat wensen.
Voor bijvoorbeeld stacaravans die verspreid liggen in een park of voor eetstandjes op een festival is propaangas de ideale energieoplossing om te koken. Maar ook in de grootkeuken is propaan een veilige en betrouwbare energiebron voor industriële keukentoestellen. Afhankelijk van de situatie bieden we twee mogelijke oplossingen: propaangas in een tank (bovengronds of ondergronds) of in gasflessen.
Ook voor special effects in attracties of tijdens spectaculaire shows kan u op propaan van Primagaz rekenen, en dit zowel in gasflessen als in tanks.
Primagaz beschikt over de nodige expertise in het bouwen van wettelijke vulinstallaties waarmee ballonvaarders hun eigen flessen met propaangas kunnen vullen. Reken op Primagaz voor de veiligheid en beschikbaarheid van propaangas en geef uw klanten een onvergetelijke ervaring!

Interesse in (bio)propaan?

Onze gasadviseur licht u met plezier, en geheel vrijblijvend, de mogelijkheden en voordelen van propaan toe.

Oplossingen op maat

Welke installatie past bij u?

De keuze tussen gasflessen of een gastank

Op basis van uw behoeften en situatie bieden we een oplossing op maat. U heeft de keuze tussen propaangas in flessen of in tanks. Aan de hand van uw geschatte verbruik, de beschikbare ruimte en andere parameters kiest u voor een bovengrondse tank, een ondergrondse tank of gasflessen. Ook de combinatie van een tank en flessen is mogelijk.

Onze gasadviseur begeleidt u bij het kiezen van de juiste oplossing:
Ondergrondse gastanks worden volledig ingegraven en vormen de minst zichtbare oplossing. Enkel het deksel van de tank is zichtbaar.
Bovengrondse tanks worden het meest gekozen, ze kunnen snel en eenvoudig geplaatst worden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, afhankelijk van het verwachte verbruik. 
Is uw verbruik te laag voor het plaatsen van een gastank of is er onvoldoende ruimte? Kies dan voor gasflessen van Primagaz en profiteer toch van alle voordelen van gas! Onze propaangasflessen zijn een gebruiksvriendelijke en veilige oplossing, geschikt voor elke toepassing en locatie.

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor propaan?

Bent u overtuigd van de voordelen van propaan en ontvangt u graag een offerte op maat? Vul uw gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met u op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Veiligheid staat bij Primagaz voorop. Bij alles wat we doen, zorgen we voor een veilige werk- en woonomgeving. Primagaz werkt met erkende propaangasinstallateurs voor het onderhoud van uw propaangasinstallatie, zowel voor particulieren als voor bedrijven. De wettelijk bepaalde veiligheidsafstanden worden nauwgezet opgevolgd tijdens de plaatsing van de propaangastank. De keuring voor het eerste gebruik gebeurt door een onafhankelijke organisatie. Daarna zorgt Primagaz voor de wettelijk verplichte controles van de tank.

 
 

Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Met biopropaan bespaart u tot 80% op uw CO₂-uitstoot.

Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo verlagen we de uitstoot van roet en fijnstof en dragen wij bij aan een beter milieu.

 
 
 
 

Heeft u een uitdaging voor ons, een vraag of loopt er iets mis? Onze Customer Service helpt u graag verder. Wij staan op werkdagen voor u klaar tussen 8.00 en 17.00 uur. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.


Daarnaast kunt u via
MijnPrimagaz (zowel als bedrijf of als particulier) onder andere bestellingen plaatsen, uw facturen bekijken en uw bestellingen volgen.

 
 
 
 

Heeft u pieken in uw energievraag, verwacht of juist onverwacht? We spelen hierop in door duidelijke afspraken te maken of levermomenten in te plannen wanneer het u uitkomt. Indien nodig zorgen we voor extra leveringen, grotere hoeveelheden gasflessen... Kortom: we passen ons aan op uw energievraag.

 
 
 
 

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in Nederland. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, met haar hoofdkantoor in Hoofddorp. SHV Energy is actief in 27 landen en is de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.