Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Verander van leverancier

Klant worden bij Primagaz?
Stap nu eenvoudig over

Doe de prijscheck

Op weg naar een duurzamere toekomst, met Primagaz

Primagaz levert dagelijks propaangas aan professionele klanten in diverse sectoren. Ook u kunt eenvoudig overstappen naar Primagaz en gebruikmaken van onze leverzekerheid, kennis en concurrerende tarieven.

(Bio)propaangas van Primagaz is het perfecte antwoord op alle energiebehoeften van een bedrijf. In gasflessen of -tanks, in grote of kleine hoeveelheden, om heftrucks aan te voeren of als energiebron voor intensieve industriële processen: voor elke situatie biedt Primagaz een oplossing op maat.

We begeleiden u van A tot Z

Het installeren van propaangas is zo gebeurd. Primagaz loodst u door het proces!

 • 1. Contract

  U tekent de offerte van Primagaz.

 • 2. Opzegging

  Wij zeggen uw  huidige contract op tijd op.

 • 3. Installatie

  De tanks worden gewisseld op de afgesproken dag.

 • 4. Levering

  U bent verzekerd van propaan tegen een scherpe prijs.

Oplossing op maat

Heeft u al een tank?

Indien u al gebruikmaakt van een propaantank kunt u altijd een offerte bij ons
opvragen voor het vervangen van uw huidige installatie. Indien uw huidige contract bijna afloopt, dan kunt u vaak zonder extra kosten overstappen.

Wil u een nieuwe tank?

Primagaz levert niet alleen propaangas, maar installeert ook propaantanks. Daarbij heeft u de keuze tussen een bovengrondse gastank of een ondergrondse. Onze gasadviseur bekijkt samen met u welk exemplaar het meest geschikt is voor uw situatie.

Nog geen klant? Doe onze prijscheck!

Wilt u graag onze actuele gasprijs weten? Vul dan de prijscheck in en ontvang onze beste prijs voor propaangas.

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Veiligheid staat bij Primagaz voorop. Bij alles wat we doen, zorgen we voor een veilige werk- en woonomgeving. Primagaz werkt met erkende propaangasinstallateurs voor het onderhoud van uw propaangasinstallatie, zowel voor particulieren als voor bedrijven. De wettelijk bepaalde veiligheidsafstanden worden nauwgezet opgevolgd tijdens de plaatsing van de propaangastank. De keuring voor het eerste gebruik gebeurt door een onafhankelijke organisatie. Daarna zorgt Primagaz voor de wettelijk verplichte controles van de tank.

 
 

Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Met biopropaan bespaart u tot 80% op uw CO₂-uitstoot.

Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo verlagen we de uitstoot van roet en fijnstof en dragen wij bij aan een beter milieu.

 
 
 
 

Heeft u een uitdaging voor ons, een vraag of loopt er iets mis? Onze Customer Service helpt u graag verder. Wij staan op werkdagen voor u klaar tussen 8.00 en 17.00 uur. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.


Daarnaast kunt u via
MijnPrimagaz (zowel als bedrijf of als particulier) onder andere bestellingen plaatsen, uw facturen bekijken en uw bestellingen volgen.

 
 
 
 

Heeft u pieken in uw energievraag, verwacht of juist onverwacht? We spelen hierop in door duidelijke afspraken te maken of levermomenten in te plannen wanneer het u uitkomt. Indien nodig zorgen we voor extra leveringen, grotere hoeveelheden gasflessen... Kortom: we passen ons aan op uw energievraag.

 
 
 
 

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in Nederland. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, met haar hoofdkantoor in Hoofddorp. SHV Energy is actief in 27 landen en is de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.