Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Drogen

Gewassen drogen op propaangas
Kostenbesparend en efficiënt

Vraag vrijblijvend advies

Duurzame energie voor het drogen van gewassen

Propaangas is een kostenbesparende brandstof voor het drogen van onder andere tarwe, maïs, aardappelen en uien. En dat zonder aansluiting op het aardgasnetwerk.

Het drogen van gewassen vraagt om een constante en goed regelbare temperatuur, en dit met een schone brandstof. Propaan biedt deze voordelen en is een zeer veilige, efficiënte en financieel interessante energiebron. Ook in het drukke oogstseizoen staat Primagaz altijd voor u klaar. Zo kunt u rekenen op een flexibele service met een stipte, correcte levering.

Mogelijkheden voor uw onderneming

Oplossingen voor het agrarisch drogen van gewassen

Op maat van elke klant

Propaaninstallaties om gewassen te drogen

Primagaz garandeert voor elke energievraag een oplossing op maat. Gebaseerd op uw geschatte verbruik en beschikbare ruimte bekijkt onze gasadviseur ter plaatse welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie.

Meer weten over onze installaties >

Interesse in (bio)propaan?

Onze gasadviseur licht u met plezier, en geheel vrijblijvend, de mogelijkheden en voordelen van propaan toe.

"Propaan is een milieuvriendelijke en efficiënte energiebron met een lage investeringsgraad."

Kwalitatieve akkerbouw, dat is waar het bij Van Ginhoven – Verheyen om draait. Met Primagaz hoeven ze zich geen zorgen te maken over de continue bevoorrading van gas en over de technische beschikbaarheid.

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor propaan?

Bent u overtuigd van de voordelen van propaan en ontvangt u graag een offerte op maat? Vul uw gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met u op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Veiligheid staat bij Primagaz voorop. Bij alles wat we doen, zorgen we voor een veilige werk- en woonomgeving. Primagaz werkt met erkende propaangasinstallateurs voor het onderhoud van uw propaangasinstallatie, zowel voor particulieren als voor bedrijven. De wettelijk bepaalde veiligheidsafstanden worden nauwgezet opgevolgd tijdens de plaatsing van de propaangastank. De keuring voor het eerste gebruik gebeurt door een onafhankelijke organisatie. Daarna zorgt Primagaz voor de wettelijk verplichte controles van de tank.

 
 

Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Met biopropaan bespaart u tot 80% op uw CO₂-uitstoot.

Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo verlagen we de uitstoot van roet en fijnstof en dragen wij bij aan een beter milieu.

 
 
 
 

Heeft u een uitdaging voor ons, een vraag of loopt er iets mis? Onze Customer Service helpt u graag verder. Wij staan op werkdagen voor u klaar tussen 8.00 en 17.00 uur. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.


Daarnaast kunt u via
MijnPrimagaz (zowel als bedrijf of als particulier) onder andere bestellingen plaatsen, uw facturen bekijken en uw bestellingen volgen.

 
 
 
 

Heeft u pieken in uw energievraag, verwacht of juist onverwacht? We spelen hierop in door duidelijke afspraken te maken of levermomenten in te plannen wanneer het u uitkomt. Indien nodig zorgen we voor extra leveringen, grotere hoeveelheden gasflessen... Kortom: we passen ons aan op uw energievraag.

 
 
 
 

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in Nederland. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, met haar hoofdkantoor in Hoofddorp. SHV Energy is actief in 27 landen en is de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.