Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Onkruidbestrijding

Optimale onkruidbestrijding met propaangas
Een ecologisch alternatief 

Vraag vrijblijvend advies

Thermische onkruidverdelging met propaangas

Een optimale onkruidbestrijding zorgt voor een goede groei van uw gewassen en een mooie opbrengst van uw teelt. Primagaz biedt met propaangas een ecologisch alternatief voor onkruidbestrijding met chemische middelen.

De hoge temperaturen vernietigen niet alleen het onkruid, maar ook plantresten, schimmelsporen en ziektekiemen die overblijven na de oogst. Ook voor het afbranden van loof is propaan een veilige en betrouwbare energiebron.

Voor de publieke ruimte wordt er ook meer en meer gebruik gemaakt van onkruidbranden. Door steeds strenger wordende milieueisen, is het inmiddels verboden om onkruid in openbare groene ruimten te bestrijden met chemische middelen. Propaangas is dan de perfecte oplossing. 

Mogelijkheden voor uw onderneming

Een gasoplossing op maat

Voor openbare ruimten en land- en tuinbouw

Primatec, een transporteerbare opslag

Wilt u meerdere rijen in één keer behandelen op uw akker? Dan is de Primatec met een industriële brander de meest praktische oplossing. Dankzij de transporteerbare propaantank, die eenvoudig aan de fronthef bevestigd wordt, heeft u altijd voldoende brandstof om grote percelen in één keer te behandelen. Wilt u nóg milieuvriendelijker werken? Kies dan voor biopropaan.

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor propaan?

Bent u overtuigd van de voordelen van propaan en ontvangt u graag een offerte op maat? Vul uw gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met u op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Bij Primagaz investeren we continu in veiligheid op onze productielocaties, de opslag en tijdens het transport. Primagaz-gasflessen worden voor, tijdens en na het vullen gecontroleerd. Onze gasflessen voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen en zijn een veilige en betrouwbare energiebron.

 
 

Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Met biopropaan bespaart u tot 80% op uw CO₂-uitstoot.

Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo verlagen we de uitstoot van roet en fijnstof en dragen wij bij aan een beter milieu.

 
 
 
 

Heeft u een uitdaging voor ons, een vraag of loopt er iets mis? Onze Customer Service helpt u graag verder. Wij staan op werkdagen voor u klaar tussen 8.00 en 17.00 uur. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.


Daarnaast kunt u via
MijnPrimagaz (zowel als bedrijf of als particulier) onder andere bestellingen plaatsen, uw facturen bekijken en uw bestellingen volgen.

 
 
 
 

Heeft u pieken in uw energievraag, verwacht of juist onverwacht? We spelen hierop in door duidelijke afspraken te maken of levermomenten in te plannen wanneer het u uitkomt. Indien nodig zorgen we voor extra leveringen, grotere hoeveelheden gasflessen... Kortom: we passen ons aan op uw energievraag.

 
 
 
 

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in Nederland. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, met haar hoofdkantoor in Hoofddorp. SHV Energy is actief in 27 landen en is de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.