Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Gas wordt groen.

Kies samen met Primagaz voor biopropaan,100% geproduceerd uit duurzame grondstoffen.

Ontvang vrijblijvend advies
Infobrochure aanvragen

De energie van de toekomst.

Biopropaan is uniek en een enorme stap naar hernieuwbare energie. Biopropaan vermindert de CO₂-uitstoot tot 80%. Dankzij de lage emissies en dezelfde prestaties als gewoon propaan, wordt biopropaan terecht dé energiebron van de toekomst genoemd. Dé oplossing om uw woning of bedrijf duurzaam te verwarmen zonder grote investeringen. En dit exclusief bij Primagaz.

De belangrijkste voordelen van biopropaan:

  • Geproduceerd uit 100% hernieuwbare grondstoffen
  • Tot 80% vermindering CO₂-uitstoot
  • Makkelijk in gebruik, geen aanpassingen nodig aan bestaande gasinstallatie
  • Onmiddelijk beschikbaar, exclusief bij Primagaz

Interesse in (bio)propaan?

Onze gasadviseur licht u met plezier, en geheel vrijblijvend, de mogelijkheden en voordelen van propaan toe.

Bekijk hier waarom biopropaan 80% minder C0₂ uitstoot

 

Gebruikt u al gewoon propaan?

Prima, want dan is er geen enkele technische aanpassing nodig aan uw tank en installatie. U kunt biopropaan en traditioneel propaangas ook probleemloos met elkaar afwisselen of mengen. Primagaz streeft ernaar vervuilende energiebronnen te vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven. In 2025 zullen onze klanten 85.000 ton CO2 besparen door gebruik te maken van onze producten (exclusief leverancier biopropaan sinds 2018). In 2040 leveren wij alleen nog maar biopropaan, geproduceerd uit duurzame grondstoffen zoals een mix van afval- en reststoffen en plantaardige oliën.

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor propaan?

Bent u overtuigd van de voordelen van propaan en ontvangt u graag een offerte op maat? Vul uw gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met u op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.