Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Campingaz Butaan

Campingaz

Dit is de gasfles die uw Campingaz barbecue of kookpit, uw verlichting en uw brander brandende houdt. Als u meer vermogen nodig hebt, of een langdurige gastoevoer wilt – wanneer u bijvoorbeeld aan het barbecueën bent – is een Campingaz® navulbare gasfles ideaal.

Deze gasflessen worden aan de gebruiker verkocht, niet in bewaring gegeven. Ze zijn niet voor geld inwisselbaar: het betreft dus geen statiegeldsysteem! Aan de rode dop op de gasfles herkent u onze garantie dat de tank door een erkende Campingaz®-dealer is gevuld alsmede regelmatig door ons wordt gecontroleerd en onderhouden. 

Lege gasflessen kunnen worden omgeruild voor volle cilinders van hetzelfde type voor de prijs van de gasvulling in meer dan 120 landen over de hele wereld.
  • Aansluiting: Campingaz
  • Gebruikstemperatuur: +0° C tot +50° C
  • Inhoud: 0,40 kg, 1,80 kg of 2,75 kg butaan
  • Kleur fles: Blauw
  • Materiaal: Staal

Kan van toepassing zijn voor

Hulp en advies

Gerelateerde producten