Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Campingaz Butaan

Campingaz-gasfles butaan

Naast het eigen gamma is Primagaz ook de exclusieve partner van Coleman Benelux voor de verkoop en distributie van de hervulbare Campingaz-gasflessen in Nederland. Dit zijn 3 blauwe gasflessen van 0,400 kg (Campingaz 901), 1,800 kg (Campingaz 904) en 2,750 kg (Campingaz 907) die ideaal zijn voor allerlei kampeeractiviteiten.

De gasflessen van Campingaz zijn hervulbaar, maar u kan deze niet zelf vullen. Breng uw lege fles naar een winkel met Campingaz-producten en u krijgt voor de prijs van een gasvulling opnieuw een volle gasfles mee. De gasfles zelf is dus een koopfles: u koopt de fles en betaalt bij het omruilen enkel de vulling. Levert u de Campingaz-gasfles in omdat u hem niet meer gebruikt, dan krijg u dus geen statiegeld terug.

Via onze dealer-locator vindt u eenvoudig het dichtsbijzijnde Campingaz-verkooppunt bij u in de buurt. Selecteer rechtsboven onder 'Kies uw gasfles' het Campingaz-product waar u naar op zoek bent en u krijgt een overzicht van alle Campingaz-dealers.

  • Aansluiting: Campingaz
  • Gebruikstemperatuur: 0 °C tot +50 °C
  • Inhoud: 0,40 kg, 1,80 kg of 2,75 kg butaan
  • Kleur fles: Blauw
  • Materiaal: Staal

Deze gasfles kan gebruikt worden voor

Andere producten die u misschien interesseren