Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.
EasyBlue5kg-NEW
Beperkt beschikbaar

EasyBlue 5kg Propaan universele aansluiting

Propaangasfles 5 kg

Deze EasyBlue-gasfles is gevuld met 5 kg propaan en herkenbaar aan de blauwe kleur. Deze fles verdwijnt uit ons assortiment en is niet meer nieuw te koop. Heeft u een lege EasyBlue 5 kg-gasfles? Dan kan u deze nog wel tijdelijk omruilen voor een volle fles bij een dealer bij u in de buurt. Hier vindt u de dichtsbijzijnde Primagaz-dealer.

De EasyBlue 5 kg is een koopfles, u bent eigenaar van de gasfles. U koopt de gasfles en wanneer deze leeg is, kunt u ze omruilen voor een volle EasyBlue 5 kg. U krijgt geen statiegeld terugbetaald wanneer u de EasyBlue 5 kg inlevert bij een dealer.

Als alternatief voor de EasyBlue 5 kg bieden we de EasyBlue PLUS (6 kg) en de EasyBlue XL (9,5 kg) aan. Dit is een nieuwe generatie gasflessen, gevuld met biopropaan. Met biopropaan verkleint u niet alleen uw ecologische voetafdruk, de flessen zijn bovendien goedkoper in het gebruik en lichter in gewicht.

Heeft u nog vragen over het omschakelen van EasyBlue 5 kg naar EasyBlue PLUS of EasyBlue XL? Bekijk dan de veelgestelde vragen onderaan deze pagina.

  • Aansluiting: Universeel
  • Gebruikstemperatuur: -42 °C tot +50 °C
  • Inhoud: 5kg propaan
  • Afmetingen: H 47 cm / ⌀ 23 cm
  • Kleur fles: Blauw
  • Materiaal: Staal

Hulp en advies

Andere producten die u misschien interesseren