Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Gasflessen - online
Vind een antwoord op uw vraag:

Besteld vóór 15:00

Geleverd op *

Maandag t/m donderdag

De volgende (werk)dag

Vrijdag

Maandag

Zaterdag of zondag

Dinsdag

 

LET OP: vanwege de vakantieperiode kunnen leveringen iets vertraagd zijn. De vervoerder houdt u ’s morgens op de hoogte van de status van uw zending. Mocht uw zending vertraagd zijn dan is dit meestal beperkt tot 1-2 werkdagen.

* Voor de Waddeneilanden geldt een langere levertermijn (1-3 dagen). Het uitvoeren van de bezorgopdracht wordt (deels) door ons uitbesteedt aan een gespecialiseerd bedrijf. Levertijden zijn een indicatie en onvoorziene omstandigheden kunnen de levering vertragen.

Helaas kunnen we lege gasflessen op dit moment (nog) niet bij u thuis komen ruilen. Maar met een landelijk netwerk van honderden verdeelpunten bij bouwmarkten, kampeerwinkels en tuincentra is er altijd wel een verkooppunt bij u in de buurt. Vind een dealer bij u in de buurt

De kosten voor het online verzenden van gasflessen voor de EasyBlue PLUS (6kg) en de EasyBlue XL (9,5kg) zijn € 5 per fles. De verzendkosten staan vermeld op uw bestelling.

 
 

U ontvangt standaard een BTW-factuur per e-mail bij uw bestelbevestiging. Het statiegeld dat u betaalt voor uw nieuwe gasfles is vrijgesteld van BTW.

 
 

Op de dag dat uw bestelling wordt geleverd ontvangt u in de loop van de ochtend een e-mail met een verwachte levertijd. Geen e-mail ontvangen voor 10:30 uur? Neem dan contact op met onze Customer Service.