Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Gastanks - toestellen
Vind een antwoord op uw vraag:

In een gesloten vat bevinden propaangas en butaangas zich in vloeibare toestand. Echter in de leiding naar de gebruikerstoestellen bevindt het zich steeds in gasvormige toestand. Dit wordt soms ook wel “in ontspannen toestand” genoemd.

 
 

Niet alle tanks zijn geheel gelijk. Daarom neemt Primagaz voorafgaand aan de plaatsing contact met u op. Als Primagaz van tevoren weet welke gastank u momenteel heeft staan, dan zorgt Primagaz voor een passende aansluiting van het installatiewerk op de propaangastank van Primagaz. Lees hier meer over het veranderen van leverancier

 
 

Bijna alle producenten van branders voor centrale verwarming leveren deze branders ook voor propaangas. Het is dus perfect mogelijk om uw CV te laten werken op propaangas. Primagaz biedt specifiek hiervoor gastanks aan in verschillende formaten. Dit heeft 2 belangrijke voordelen:

  • U beschikt over voldoende energie voor een voldoende lange periode.
  • Wij kunnen u een aanzienlijke hoeveelheid propaan leveren en u zodoende zeer goede voorwaarden aanbieden, competitief geprijsd ten opzichte van andere energieën zoals aardgas en gasolie.
 
 

Primagaz levert en installeert alleen de gastank. Onze gasadviseurs kunnen u een installateur uit uw buurt aanbevelen voor de installatie van de CV-ketel. Lees hier meer over de service waar u op kunt rekenen als Primagaz-klant

 
 

Neem contact op met de fabrikant van het kooktoestel voor een omschakelingspakket.