Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Gastanks - verwarming
Vind een antwoord op uw vraag:

Bijna alle producenten van branders voor centrale verwarming leveren deze branders ook voor propaangas. Het is dus perfect mogelijk om uw CV te laten werken op propaangas. Primagaz biedt specifiek hiervoor gastanks aan in verschillende formaten. Dit heeft 2 belangrijke voordelen:

  • U beschikt over voldoende energie voor een voldoende lange periode.
  • Wij kunnen u een aanzienlijke hoeveelheid propaan leveren en u zodoende zeer goede voorwaarden aanbieden, competitief geprijsd ten opzichte van andere energieën zoals aardgas en gasolie.
 
 

Propaangas is een perfect alternatief voor aardgas. Wat betreft de voordelen lijkt propaangas immers heel sterk op aardgas. Net zoals aardgas is ook propaangas een erg veelzijdige energiebron. Of het nu gaat om de centrale verwarming, het produceren van warm water of om het koken van uw dagelijkse maaltijd: met propaangas kan het allemaal.

Daarnaast kunt u propaangas ook perfect gebruiken voor verschillende toestellen, zoals bijverwarming met een gezellig gaskacheltje, zodat u lekker knus de koude winterdagen kunt doorkomen.

Heeft u een gastoestel, maar weet u niet goed welk propaangas u hiervoor het beste gebruikt? Raadpleeg dan onze handige tool en ontdek de geschikte fles voor uw gastoestel.

 
 

Primagaz levert en installeert alleen de gastank. Onze gasadviseurs kunnen u een installateur uit uw buurt aanbevelen voor de installatie van de CV-ketel. Lees hier meer over de service waar u op kunt rekenen als Primagaz-klant