Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Primagaz - beleid
Vind een antwoord op uw vraag:

Primagaz heeft, als dochter van SHV Energy, de ambitie om bij te dragen aan een duurzamere wereld. We streven ernaar om vervuilende energiebronnen te vervangen door milieuvriendelijke alternatieven en we doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en onze mensen duurzaam in te zetten. Lees hier meer over ons duurzame beleid

U kan de privacyverklaring van Primagaz hier raadplegen.

 
 

U kan de algemene voorwaarden van Primagaz hier raadplegen.

Wanneer u contact opneemt met onze Customer Service, dan kan onze medewerker u de algemene voorwaarden ook altijd doorsturen per e-mail.

 
 

Energietransitie betekent dat energievoorziening grotendeels plaatsvindt door duurzame energiebronnen en niet meer door fossiele brandstoffen. Dit betekent onder andere dat veel huizen ‘van het gas’ afgaan. Met propaan van Primagaz bent u niet afhankelijk van aardgas. Sterker nog: wij zien propaan als een van de alternatieven voor het aardgas, zowel in het buitengebied als voor nieuwbouw en voor wijken die van het gas af willen. Kiest u voor biopropaan? Dan is deze oplossing nog duurzamer en bovendien toekomstbestendig.

Door de energietransitie verandert er dus weinig voor propaangebruikers, zeker niet als zij de overstap maken naar biopropaan.

 
 

Propaan of biopropaan is een uitstekend alternatief voor aardgas. Sterker nog: wij zien propaan als een van de belangrijke alternatieven voor het aardgas, zowel in het buitengebied als voor nieuwbouw en voor wijken die van het gas af willen. Kiest u voor biopropaan? Dan is deze oplossing nog duurzamer en bovendien toekomstbestendig.

Propaan draagt zo bij aan de energietransitie, waarbij de energievoorziening grotendeels komt uit duurzame energiebronnen en niet meer van fossiele brandstoffen.