Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Gasflessen

Gasflessen vol energie
Vertrouw op onze expertise

 

Vind een dealer

Een geschikte gasfles kopen

Er is een oplossing voor elke situatie.

Of u nou een particulier bent of een professional: gasflessen van Primagaz bieden voor elke situatie een oplossing. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit gasflessen in verschillende soorten en maten. En wilt u graag de stap zetten naar groene energie? Dan zijn de EasyBlue-gasflessen met biopropaan echt iets voor u. 

Voor verschillende toepassingen

Thuis, op vakantie of in uw bedrijf

Vind de gasfles die u nodig heeft

Lees al onze tips en adviezen voor een zorgeloos gebruik

Kies voor een groene energieoplossing

Wilt u een duurzame vorm van energie gebruiken die ook beter is voor de planeet? Primagaz stelt u de eerste gasfles voor met 100% biopropaan. Biopropaan wordt geproduceerd uit hernieuwbare grondstoffen en stoot tot 80% minder CO₂ uit dan fossiele brandstoffen. Maak kennis met de energie van de toekomst! 

Altijd een geschikte gasfles

In ons uitgebreide assortiment vindt u de gasfles die u zoekt

Voor welke toepassing u ook een gasfles wilt kopen, Primagaz heeft altijd een oplossing. Of het nou gaat om een barbecue, om te koken in uw caravan of om uw (vakantie)woning te verwarmen. Wij bieden lichte gasflessen aan voor gebruik in uw woning, in de tuin of op de camping, maar ook grotere flessen voor professioneel gebruik. Onze EasyBlue-modellen zijn even licht als een plastic gasfles terwijl ze de veiligheidsgaranties bieden van een stalen fles, en zijn bovendien gevuld met biopropaan.