Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Particulier gebruik

Altijd genoeg energie
Waar u ook bent.

Om aan al uw behoeften te voldoen beschikt Primagaz over een uitgebreid assortiment. Zo vindt u altijd een geschikte gasfles.

Ontdek onze gasflessen

Voor diverse toepassingen

Thuis en op vakantie

Kies voor een groene energieoplossing

Wilt u profiteren van alle voordelen van gas in flessen en tegelijk iets goeds doen voor onze planeet? Biopropaan van Primagaz is ook verkrijgbaar in gasflessen. Ontdek deze groene en 100% hernieuwbare energie.

Altijd een geschikte gasfles

Vind de gasfles die u zoekt in ons uitgebreide assortiment. 

Voor welke toepassing u ook een gasfles wilt kopen, Primagaz heeft altijd een oplossing. Of het nou gaat om een barbecue, om te koken, in uw caravan of om uw (vakantie)woning te verwarmen. Wij bieden lichte gasflessen aan voor gebruik in uw woning, in de tuin of op de camping, maar ook grotere flessen voor professioneel gebruik. Onze EasyBlue-modellen zijn even licht als een plastic gasfles terwijl ze de veiligheidsgaranties bieden van een stalen fles, en ze zijn bovendien gevuld met biopropaan.
 
 

Lees al onze tips en adviezen voor een zorgeloos gebruik

Vind de gasfles die u nodig heeft