Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.
BBQ banner

BBQ

Barbecueën op gas
Smakelijk, makkelijk en snel! 

Ontdek onze gasflessen

Meer BBQ-plezier met gas

Op mooie zomerdagen genieten van uw tuin, familie en vrienden... Een barbecue mag daar niet bij ontbreken. Houdt u van ultiem gebruiksgemak, dan is een gasbarbecue echt iets voor u. Met de juiste gasfles bent u er helemaal klaar voor!

Welke fles is het meest geschikt voor uw BBQ?

Het EasyBlue-assortiment van Primagaz bevat verschillende gasflessen om te barbecueën. Zo zijn er de EasyBlue PLUS (6 kg) en EasyBlue XL (9,5 kg), beide gevuld met biopropaan. Deze gasflessen in lichtgewicht staal zijn erg handig in gebruik en dragen bij aan een beter milieu. Biopropaan levert immers exact dezelfde prestaties als traditioneel propaan, maar is 80% minder belastend voor het milieu.

EasyBlue PLUS

Biopropaan DIN-aansluiting

EasyBlue XL

Biopropaan DIN-aansluiting

Waar kan ik mijn gasfles kopen? 

Met onze dealer locator vindt u heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kunt u gasflessen kopen of omruilen. Bekijk welke dealers er bij u in de omgeving zijn!

Gasflessen voor de BBQ

Geniet van buiten koken

U hoeft niet meteen een grillmaster te zijn om goed te kunnen barbecueën op gas. Met gas heeft u immers directe controle over de snelheid waarmee u de gerechten bereidt. U kunt de temperatuur eenvoudig regelen, of het nou om vlees, vis of groenten gaat. Sluit de gasfles aan op uw barbecue of grill, zet hem aan en u kunt meteen beginnen. Wachten tot de kolen heet genoeg zijn, is verleden tijd!

De voordelen van gas 

  • Gasbarbecues zijn in 5 minuten heet en klaar voor gebruik.
  • De temperatuur is makkelijk constant te houden terwijl u de hitte ook snel kunt verhogen of verlagen.
  • Met uitzondering van het rooster, dat u vast elke keer schoonmaakt, hoeft u slechts af en toe de gasbranders schoon te maken. Extra gemak dus! 

Waarom kiezen voor gasflessen van Primagaz?

  • Duurzaam met biopropaan
  • Lichtgewicht
  • Glashelder statiegeldsysteem
  • Overal verkrijgbaar

Veelgestelde vragen

Koop uw fles bij een verzegelde gasfles bij een erkend Primagaz verkooppunt. Gebruik een goede drukregelaar. Laat u hierbij adviseren. Zorg voor goede en niet meer dan 3 jaar oude gasslangen. Zet de gasfles rechtop.

De fabrikanten van deze toestellen adviseren hierover in de technische specificaties van het toestel. 

Bent u niet helemaal zeker? Doorloop dan even onze handige flessenmodule of vraag raad bij een Primagaz-dealer bij u in de buurt. U vindt het dichtstbijzijnde verkooppunt via de dealer locator.

Voor het EasyBlue gasflessen is er de EasyBlue app. Met deze gratis app (in de Apple Store of Google Play) kunt u makkelijk de resterende inhoud van uw gasfles meten.
Gasflessen zoals de EasyBlue PLUS (6kg) en XL (9,5 kg) zijn overal verkrijgbaar en kunnen omgeruild worden bij bijna alle Primagaz-dealers. Kijk op de dealer locator voor de dichtstbijzijnde dealer in de buurt.