Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Bouw

Bouw en constructie
Energie waar u op kunt bouwen

Ontdek onze gasflessen

Een optimaal resultaat met propaan

Als bouwprofessional moet u een goed resultaat neerzetten. Onze energieoplossingen helpen u om elke dag opnieuw kwaliteit te leveren.

Met energieoplossingen van Primagaz in zowel tanks als flessen, is propaan de ideale brandstof voor het verwarmen van de bouwkeet, het uitharden van gietbeton of als brandstof voor de branders van bijvoorbeeld dakdekkers. Wat ons onderscheidt van anderen, is vooral onze betrouwbaarheid en flexibiliteit. 

Welke fles is het meest geschikt voor uw bedrijf?

Het uitgebreide assortiment van Primagaz bevat verschillende gasflessen voor de bouwsector. Elke gasfles wordt vóór, tijdens en na het vullen gecontroleerd, zodat ze voldoet aan alle veiligheidseisen. Met de gasflessen van Primagaz bent u dan ook zeker van een veilige gasfles met de juiste gasvulling van uitstekende kwaliteit.

Primagaz 10,5 kg

Propaan universele aansluiting

Primagaz 33 kg

Propaan universele aansluiting

PrimaPower

Propaan EasyClip

Waarom kiezen voor de gasflessen van Primagaz?

 • Lightweight_32x32
  Lichtgewicht
 • Budgetvriendelijk
 • Betrouwbare en flexibele levering
 • Duurzaam met biopropaan

Diverse toepassingen

Binnen de bouwsector

Propaangas bewijst z'n nut in diverse sectoren, voor verschillende toepassingen, ook in de bouwsector. U kunt gasflessen van Primagaz onder andere gebruiken voor:

 • Verwarming van de bouwkeet
  De centrale plaats op een bouwplaats is de keet. Primagaz levert hier de energie voor, zodat het een aangename ontmoetingsplaats blijft.
 • Uitharden van gietbeton
  Dankzij het hoge rendement van propaangasbranders hardt beton sneller uit en kunt u na het storten snel starten met ontkisten, wat het bouwproces versnelt.
 • Wegenwerken
  Asfalteermachines moeten 24 uur per dag klaarstaan voor gebruik. Gebruik onze gasflessen en vertrouw op een uitgebreid netwerk van dealers in geval van nood. 

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Met onze dealer locator vindt u heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kunt u gasflessen kopen of omruilen. Bekijk welke dealers er bij u in de omgeving zijn!

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Bij Primagaz investeren we continu in veiligheid op onze productielocaties, de opslag en tijdens het transport. Primagaz-gasflessen worden voor, tijdens en na het vullen gecontroleerd. Onze gasflessen voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen en zijn een veilige en betrouwbare energiebron.

 
 

Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Met biopropaan bespaart u tot 80% op uw CO₂-uitstoot.

Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo verlagen we de uitstoot van roet en fijnstof en dragen wij bij aan een beter milieu.

 
 
 
 

Heeft u een uitdaging voor ons, een vraag of loopt er iets mis? Onze Customer Service helpt u graag verder. Wij staan op werkdagen voor u klaar tussen 8.00 en 17.00 uur. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.


Daarnaast kunt u via
MijnPrimagaz (zowel als bedrijf of als particulier) onder andere bestellingen plaatsen, uw facturen bekijken en uw bestellingen volgen.

 
 
 
 

Heeft u pieken in uw energievraag, verwacht of juist onverwacht? We spelen hierop in door duidelijke afspraken te maken of levermomenten in te plannen wanneer het u uitkomt. Indien nodig zorgen we voor extra leveringen, grotere hoeveelheden gasflessen... Kortom: we passen ons aan op uw energievraag.

 
 
 
 

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in Nederland. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, met haar hoofdkantoor in Hoofddorp. SHV Energy is actief in 27 landen en is de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.