Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Groenbedrijf

Hoveniers en groenbedrijven
Van chemisch naar thermisch

Ontdek onze gasflessen

Energie voor beheersing en bestrijding

Als hovenier of groenbedrijf gebruikt u waarschijnlijk propaan voor onkruidbestrijding. Dankzij onze mobiele energieoplossingen kunt u uw klanten elke dag een uitstekende service te bieden.

Propaan is de ideale brandstof voor groenbedrijven, bijvoorbeeld om op een duurzame manier onkruid te bestrijden. Steeds meer opdrachtgevers eisen immers een meer duurzame manier van werken en bestrijdingsmiddelen zoals glyfosaat zijn zelfs verboden. Daarom levert Primagaz biopropaan: propaan geproduceerd uit biomassa. Biopropaan doet het op het gebied van CO2-uitstoot nog beter dan propaangas en vermindert de CO2-uitstoot tot wel 80%. Zo werken we aan een duurzamere samenleving.

Welke fles is het meest geschikt voor uw groenbedrijf?

Maak met Primagaz de overstap van chemische naar thermische onkruidbestrijding en beheersing. Propaan- en biopropaan leveren een duurzamer alternatief, dat veilig en betrouwbaar is. Ons assortiment bevat verschillende soorten gasflessen, zodat u zeker een fles vindt die aansluit bij uw behoeften.

EasyBlue XL

Biopropaan DIN-aansluiting

Primagaz 10,5 kg

Propaan universele aansluiting

PrimaPower

Propaan EasyClip

Waarom kiezen voor gasflessen van Primagaz?

  • Duurzaam met biopropaan
  • Lightweight_32x32
    Lichtgewicht
  • Betrouwbare en flexibele levering
  • Budgetvriendelijk

Groener werken met propaan

Gebruik niet langer chemische onkruidbestrijding

Het bestrijden van onkruid met propaangas is een effectieve en milieuvriendelijke manier van onkruidbestrijding. Door de hitte stollen de eiwitten in het onkruid, waardoor de sapstroom stopt en het onkruid afsterft. De temperaturen bij thermische onkruidbestrijding zijn hoog en goed regelbaar. Daardoor is het proces efficiënter en het resultaat schoner.

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Met onze dealer locator vindt u heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kunt u gasflessen kopen of omruilen. Bekijk welke dealers er bij u in de omgeving zijn!

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Bij Primagaz investeren we continu in veiligheid op onze productielocaties, de opslag en tijdens het transport. Primagaz-gasflessen worden voor, tijdens en na het vullen gecontroleerd. Onze gasflessen voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen en zijn een veilige en betrouwbare energiebron.

 
 

Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Met biopropaan bespaart u tot 80% op uw CO₂-uitstoot.

Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo verlagen we de uitstoot van roet en fijnstof en dragen wij bij aan een beter milieu.

 
 
 
 

Heeft u een uitdaging voor ons, een vraag of loopt er iets mis? Onze Customer Service helpt u graag verder. Wij staan op werkdagen voor u klaar tussen 8.00 en 17.00 uur. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.


Daarnaast kunt u via
MijnPrimagaz (zowel als bedrijf of als particulier) onder andere bestellingen plaatsen, uw facturen bekijken en uw bestellingen volgen.

 
 
 
 

Heeft u pieken in uw energievraag, verwacht of juist onverwacht? We spelen hierop in door duidelijke afspraken te maken of levermomenten in te plannen wanneer het u uitkomt. Indien nodig zorgen we voor extra leveringen, grotere hoeveelheden gasflessen... Kortom: we passen ons aan op uw energievraag.

 
 
 
 

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in Nederland. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, met haar hoofdkantoor in Hoofddorp. SHV Energy is actief in 27 landen en is de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.