Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Horeca

Sfeer, warmte en gezelligheid
Voor al uw klanten

Ontdek onze gasflessen

De beste service en de beste kwaliteit bieden

Een horecazaak runnen is meer dan een baan. Het is hard werken, waarbij elk detail telt. Met de energieoplossingen van Primagaz kunnen al uw klanten optimaal genieten.

Met Primagaz kunt u rekenen op een professionele partner die solide energieoplossingen biedt. Dit onder andere om te koken op gas, maar denk bijvoorbeeld ook aan het terras van uw café of restaurant, waar terrasverwarmers op gasflessen uw klanten warm houden. Ook voor horecazaken met een flexibele dienstverlening, zoals partyservice- en cateringbedrijven, is propaangas onmisbaar.

 

Welke fles is het meest geschikt?

Zoekt u een kleinere fles die makkelijk te hanteren is, of een fles specifiek voor buitengebruik? Het uitgebreide assortiment van Primagaz bevat verschillende gasflessen voor de horeca. U kunt hierbij kiezen tussen voor propaan in de 10,5 kg gasfles of biopropaan in de EasyBlue-flessen.

EasyBlue XL

Biopropaan DIN-aansluiting

Primagaz 10,5 kg

Propaan universele aansluiting

Waarom kiezen voor gasflessen van Primagaz?

  • Duurzaam met biopropaan
  • Lightweight_32x32
    Lichtgewicht
  • Betrouwbare en flexibele levering
  • Budgetvriendelijk

Koken op gas

Een meerwaarde in de horeca

In tegenstelling tot elektrische kookplaten heeft u met gas meer controle over het vuur. Niet verrassend dus dat veel horecazaken ervoor kiezen om in de keuken te werken met een gasfornuis. 

De voordelen van propaangas

  • U kunt de temperatuur snel aanpassen en ook makkelijk stabiel houden.
  • Voor slow cooking en gestoofde gerechten kunt u een heel lage temperatuur gebruiken, iets wat moeilijker is met elektrische kookplaten.
  • Terwijl de meeste kookplaten heet blijven, kunt u gas gewoon afzetten en de warmte is weg. Zo vermijdt u het risico dat uw gerecht toch nog aanbrandt.

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Met onze dealer locator vindt u heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kunt u gasflessen kopen of omruilen. Bekijk welke dealers er bij u in de omgeving zijn!

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Veiligheid staat bij Primagaz voorop. Bij alles wat we doen, zorgen we voor een veilige werk- en woonomgeving. Primagaz werkt met erkende propaangasinstallateurs voor het onderhoud van uw propaangasinstallatie, zowel voor particulieren als voor bedrijven. De wettelijk bepaalde veiligheidsafstanden worden nauwgezet opgevolgd tijdens de plaatsing van de propaangastank. De keuring voor het eerste gebruik gebeurt door een onafhankelijke organisatie. Daarna zorgt Primagaz voor de wettelijk verplichte controles van de tank.

 
 

Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Met biopropaan bespaart u tot 80% op uw CO₂-uitstoot.

Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo verlagen we de uitstoot van roet en fijnstof en dragen wij bij aan een beter milieu.

 
 
 
 

Heeft u een uitdaging voor ons, een vraag of loopt er iets mis? Onze Customer Service helpt u graag verder. Wij staan op werkdagen voor u klaar tussen 8.00 en 17.00 uur. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.


Daarnaast kunt u via
MijnPrimagaz (zowel als bedrijf of als particulier) onder andere bestellingen plaatsen, uw facturen bekijken en uw bestellingen volgen.

 
 
 
 

Heeft u pieken in uw energievraag, verwacht of juist onverwacht? We spelen hierop in door duidelijke afspraken te maken of levermomenten in te plannen wanneer het u uitkomt. Indien nodig zorgen we voor extra leveringen, grotere hoeveelheden gasflessen... Kortom: we passen ons aan op uw energievraag.

 
 
 
 

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in Nederland. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, met haar hoofdkantoor in Hoofddorp. SHV Energy is actief in 27 landen en is de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.