Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Logistiek

Gasflessen voor heftrucks
Het beste voor uw vloot

Veilig en betrouwbaar

Ontdek onze gasfles voor uw heftruck

Aangenamer werken

De gasflessen van Primagaz vormen een gebruiksvriendelijke brandstof voor uw heftrucks. Zo zorgt u voor een gezonde werkomgeving voor u en uw werknemers.

Heftrucks op propaangas stoten minder CO₂ uit en veroorzaken minder geur- en geluidshinder. Afhankelijk van de grootte van het voertuig en de afmetingen van uw bedrijfsterrein kunt u kiezen voor de meest rendabele oplossing; van een flexibele levering van propaangasflessen tot een eigen vulinstallatie. Heeft uw bedrijf echter een beperkt aantal heftrucks of worden deze niet permanent gebruikt? Dan zijn heftruckgasflessen ideaal.

De beste gasfles voor uw heftruck

Primagaz heeft alle expertise in huis om uw heftruckvloot optimaal te laten renderen met een oplossing die bij u past. Met onze PrimaPower krijgt u altijd de beste oplossing voor uw situatie.

PrimaPower

Propaan EasyClip

Waarom kiezen voor de gasflessen van Primagaz?

  • Breed assortiment
  • Budgetvriendelijk
  • Betrouwbare en flexibele levering
  • Veilig en zeker

Gasflessen makkelijk aansluiten

Met de Primagaz EasyClip

De PrimaPower is bestemd voor de aandrijving van heftrucks. Deze gasfles is gemaakt van staal en te herkennen aan de lichtgrijze kleur met op de fles een afbeelding van een heftruck. De PrimaPower is alleen geschikt voor vloeistofafname.

Meer gebruiksgemak met de EasyClip
U kunt de PrimaPower-flessen op alle merken LPG-heftrucks aansluiten. Dankzij de handige EasyClip is de gasfles in een handomdraai op de brandstofslang van de heftruck te monteren. Bovendien heeft de EasyClip een extra drukbegrenzer waardoor de veiligheid gegarandeerd is. Wanneer u de PrimaPower van Primagaz combineert met de EasyClip, dan bent u zeker van een veilige gasfles van uitstekende kwaliteit, die ook nog eens makkelijk in gebruik is.

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Met onze dealer locator vindt u heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kunt u gasflessen kopen of omruilen. Bekijk welke dealers er bij u in de omgeving zijn!

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Veiligheid staat bij Primagaz voorop. Bij alles wat we doen, zorgen we voor een veilige werk- en woonomgeving. Primagaz werkt met erkende propaangasinstallateurs voor het onderhoud van uw propaangasinstallatie, zowel voor particulieren als voor bedrijven. De wettelijk bepaalde veiligheidsafstanden worden nauwgezet opgevolgd tijdens de plaatsing van de propaangastank. De keuring voor het eerste gebruik gebeurt door een onafhankelijke organisatie. Daarna zorgt Primagaz voor de wettelijk verplichte controles van de tank.

 
 

Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Met biopropaan bespaart u tot 80% op uw CO₂-uitstoot.

Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo verlagen we de uitstoot van roet en fijnstof en dragen wij bij aan een beter milieu.

 
 
 
 

Heeft u een uitdaging voor ons, een vraag of loopt er iets mis? Onze Customer Service helpt u graag verder. Wij staan op werkdagen voor u klaar tussen 8.00 en 17.00 uur. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.


Daarnaast kunt u via
MijnPrimagaz (zowel als bedrijf of als particulier) onder andere bestellingen plaatsen, uw facturen bekijken en uw bestellingen volgen.

 
 
 
 

Heeft u pieken in uw energievraag, verwacht of juist onverwacht? We spelen hierop in door duidelijke afspraken te maken of levermomenten in te plannen wanneer het u uitkomt. Indien nodig zorgen we voor extra leveringen, grotere hoeveelheden gasflessen... Kortom: we passen ons aan op uw energievraag.

 
 
 
 

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in Nederland. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, met haar hoofdkantoor in Hoofddorp. SHV Energy is actief in 27 landen en is de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.