Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Overige sectoren

Diverse gasflessen
Voor een oplossing op maat

Ontdek onze gasflessen

Staat uw sector niet in het overzicht?

Geen zorgen! Primagaz levert energie-oplossingen voor de professionele gebruiker, en dit in verschillende sectoren en voor diverse toepassingen.

Zelfs als de sector van uw bedrijf niet in het overzicht vermeld staat, is de kans groot dat onze gasflessen u een slimme energieoplossing kunnen bieden. Al meer meer dan 60 jaar leveren wij propaan aan onze klanten in verschillende industrieën. Er zijn dus maar weinig toepassingen die we nog niet kennen!

Welke fles is het meest geschikt voor uw sector?

Primagaz heeft alle expertise in huis om een antwoord te vinden op uw vraag. Naast ons beste advies hebben wij ook verschillende gasflessen in ons assortiment. Zo krijgt u altijd de beste oplossing voor uw situatie, ongeacht de sector waarin u werkzaam bent.

Waarom kiezen voor de gasflessen van Primagaz?

  • Lightweight_32x32
    Lichtgewicht
  • Budgetvriendelijk
  • Betrouwbare en flexibele levering
  • Duurzaam met biopropaan

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Via onze dealer locator vindt u heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kunt u gasflessen kopen of omruilen. Er is altijd een dealer in uw buurt!

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Bij Primagaz investeren we continu in veiligheid op onze productielocaties, de opslag en tijdens het transport. Primagaz-gasflessen worden voor, tijdens en na het vullen gecontroleerd. Onze gasflessen voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen en zijn een veilige en betrouwbare energiebron.

 
 

Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Met biopropaan bespaart u tot 80% op uw CO₂-uitstoot.

Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo verlagen we de uitstoot van roet en fijnstof en dragen wij bij aan een beter milieu.

 
 
 
 

Heeft u een uitdaging voor ons, een vraag of loopt er iets mis? Onze Customer Service helpt u graag verder. Wij staan op werkdagen voor u klaar tussen 8.00 en 17.00 uur. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.


Daarnaast kunt u via
MijnPrimagaz (zowel als bedrijf of als particulier) onder andere bestellingen plaatsen, uw facturen bekijken en uw bestellingen volgen.

 
 
 
 

Heeft u pieken in uw energievraag, verwacht of juist onverwacht? We spelen hierop in door duidelijke afspraken te maken of levermomenten in te plannen wanneer het u uitkomt. Indien nodig zorgen we voor extra leveringen, grotere hoeveelheden gasflessen... Kortom: we passen ons aan op uw energievraag.

 
 
 
 

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in Nederland. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, met haar hoofdkantoor in Hoofddorp. SHV Energy is actief in 27 landen en is de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.