Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.
Verwarmen

Verwarmen

Verwarmen met propaangas in gasflessen
Een betrouwbare energiebron voor professioneel gebruik

Ontdek onze gasflessen

Een verwarmingsoplossing voor elke onderneming

Heeft uw bedrijf een hal waarin u de temperatuur op peil wilt houden? Of bent u exploitant van een restaurant of café met een terras waar u, ook als het koud is, uw gasten warmte en comfort wilt bieden? Dankzij warmelucht-, straalkachels of terrasverwarmers op propaangas verwarmt u goedkoop, efficiënt en milieuvriendelijk. 

Welke fles is het meest geschikt om te verwarmen?

Er zijn Primagaz-gasflessen voor vrijwel alle toepassingen, groot en klein. En kiest u voor biopropaan in een EasyBlue-fles? Dan draagt u extra bij aan een duurzamere toekomst!

EasyBlue XL

Biopropaan DIN-aansluiting

Primagaz 10,5 kg

Propaan universele aansluiting

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Met onze dealer locator vindt u heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kunt u gasflessen kopen of omruilen. Bekijk welke dealers er bij u in de omgeving zijn!

Geschakelde gasflessen

Een comfortabele oplossing!

Gebruikt u veel propaangas, dan heeft u meer gas nodig. Natuurlijk kunt u dan kiezen voor een grotere gasfles, maar die zijn vaak ook zwaar en moeilijker te vervoeren. Gelukkig kunt  u het uzelf ook makkelijk maken. Primagaz-gasflessen kunnen namelijk onderling verbonden worden met een koppelstuk waarop een manuele of automatische omschakelaar bevestigd is. Is de eerste fles leeg, dan wordt er overgeschakeld naar de volle. Zo komt u nooit voor vervelende situaties óf lege gasflessen te staan.

Waarom kiezen voor gasflessen van Primagaz?

  • Duurzaam met biopropaan
  • Breed assortiment
  • Veilig en zeker
  • Betrouwbare en flexibele levering

Nog vragen?

Veelgestelde vragen

Nee, niet noodzakelijk. De meeste propaangasflessen van Primagaz zijn verkrijgbaar met buitendraad (DIN-aansluiting).

De propaangasflessen voor heftrucks zijn uitgerust met een Easy-Clip-systeem.

Twijfelt u over de juiste aansluiting? Neem dan uw ontspanner mee als u een gasfles gaat halen.

 
 

Alle gasflessen zijn tussen 80% en 87% gevuld, aangezien er ruimte moet zijn voor de vloeistof om uit te zetten. Het gewicht dat op de gasfles vermeld staat is het nettogewicht van het gas in de fles.

Primagaz respecteert alle wettelijke eisen en garandeert daarmee dat alle gasflessen met een witte krimpfolie met Primagaz-logo rond de kraan de beloofde hoeveelheid gas bevatten.

 
 

Met MijnPrimagaz biedt Primagaz u een online platform dat volledig in uw behoeften voorziet. Na een eenvoudige registratie kunt u al uw propaangas-gerelateerde zaken online regelen. Van het bekijken van facturen en netto gasprijzen tot het wijzigen van uw persoonlijke gegevens en het plaatsen van een nieuwe gasbestelling.

Op deze manier is Primagaz in staat u als klant altijd en overal van dienst te zijn. Hier kunt u zich registreren of meer lezen over dit platform voor particulieren en bedrijven.