30 juni 2015

Lichtgewicht kampioenen van Primagaz

De vedergewicht kampioen EasyBlue™ PLUS

EasyBlue™ PLUS 6 kg wordt de opvolger van de huidige EasyBlue™ 5 kg en heeft tal van nieuwe voordelen. We zetten ze graag op een rijtje:
Voor minder dan 2 euro extra krijg je 1 kg extra gas in een lichtgewicht stalen gasfles. Het tarragewicht van de gasfles is beduidend lager in vergelijking met de groene flessen en EasyBlue™ 5 kg. Zo heb je de sterkte van staal met het gewicht van kunststof in één gasfles.
Je hoeft de fles niet aan te kopen en je hoeft ook geen keurjaren te betalen. Primagaz kiest hiermee voor een klantvriendelijk statiegeldsysteem voor deze innovatieve gasfles. Super handig, want je hoeft geen pasjes of andere aankoopbewijzen meer bij te houden. Als je de fles wil inleveren, krijg je gewoon het statiegeld (25 euro voor EasyBlue™ PLUS) volledig terugbetaald.
Tot slot heeft Primagaz de fles uitgerust met een robuuste, maar ergonomische kunstof handgreep, zodat de fles nóg makkelijker te dragen is. 

 

De lichtgewicht kampioen EasyBlue™ XL

EasyBlue™ XL is het grote broertje van EasyBlue™ PLUS. Deze gasfles leent zich uitstekend voor intensiever gebruik: tijdens het barbecueën, voor je terrasheater en voor nog veel meer. Deze gasfles heeft bovendien exact dezelfde kenmerken en voordelen als EasyBlue™ PLUS, maar telt 9,5 kg propaangas. 
Heb je een EasyBlue™ PLUS gekocht? Ga naar https://www.primagaz.nl/easyblueplusnl en vul de unieke code in die op het label rond de kraan van je gasfles staat. Zo maak je meteen kans op fantastische prijzen.

Onmisbare app

Het succesnummer van EasyBlue™ 5 kg is er ook voor EasyBlue™ PLUS en EasyBlue™ XL: de inhoudsmeter-app. Meet de resterende inhoud van je gasfles en ontdek promo's, recepten en de dichtstbijzijnde EasyBlue™ PLUS en EasyBlue™ XL-verkooppunten. Download de gratis Primagaz EasyBlue™ app in de App Store en op Google Play.