30 juni 2015

Onmisbare EasyBlue app

Onmisbare app

Hoeveel gas er nog in je gasfles zit, is vaak een kwestie van gokken. Net als inschatten hoe lang je er nog mee kan barbecueën, koken of verwarmen. Niets is namelijk zo vervelend als verrast te worden door een lege gasfles, net op het moment dat je vrienden hebt uitgenodigd om te barbecueën, tijdens het koken of als je gezellig de avond wil doorbrengen op je terras onder je terrasheater. Dat is nu verleden tijd! Want de Primagaz EasyBlue™ inhoudsmeter-app vertelt het je à la minute. Is je gasfles bijna leeg? Dan wijst de app je de kortste weg naar de dichtstbijzijnde dealer. 

Hoe werkt dit?

Heel simpel. Je tikt met een hard voorwerp, bijvoorbeeld een lepel, tegen je EasyBlue™-gasfles en je houdt je smartphone ernaast. Die pikt het geluid op en geeft op basis van de resonantie een goede indicatie van de inhoud van je gasfles, bijvoorbeeld 40%. Wil je weten hoe lang je nog met deze fles kan doen? Dan kun je aangeven waar je het gas voor gebruikt, bijvoorbeeld voor barbecueën. Vervolgens geeft de app de geschatte gebruiksduur aan. Heel handig dus! 
Als de inhoudsmeter aangeeft dat je gasfles bijna leeg is, geeft de app meteen de kortste route naar het dichtstbijzijnde Primagaz EasyBlue™-verkooppunt. 

Meer mogelijkheden

Naast het meten van de resterende gasinhoud van je fles, biedt de inhoudsmeter-app Primagaz EasyBlue™ je tal van interessante promo’s, lekkere BBQ-recepten die liefhebbers zelf kunnen aanvullen, en zelfs realtime streaming muziek. Zo zijn er 6 verschillende muziekstijlen, waaronder rock, party en lounge die je barbecue of kampeervakantie compleet maken.

De gratis inhoudsmeter-app Primagaz EasyBlue™ is verkrijgbaar voor het volledige EasyBlue™-gamma (EasyBlue™ 5 kgEasyBlue™ PLUS en EasyBlue™ XL) in de Appstore en bij Google Play. Download de app dus zeker