16 januari 2017

Propaangas voor woningen zonder aardgasaansluiting

Propaangas voor woningen
Propaangas geen aardgas

In buitengebieden is er vaak geen aansluiting mogelijk op het aardgasnetwerk. Met propaangas van Primagaz kun je toch genieten van alle voordelen en comfort van gas, ook zonder aardgasaansluiting. Primagaz voorziet namelijk in gastanks of flessen waarin het propaan wordt opgeslagen. De installatie en het onderhoud gebeuren steeds door professionele adviseurs. Als het later toch mogelijk is om aan te sluiten op het aardgasnetwerk, is dit ook geen enkel probleem. Je Primagaz-installatie kan na een eenvoudige aanpassing aangesloten worden op het aardgasnet. 

Een energieadviseur van Primagaz licht aan de (potentiƫle) klanten van Buitenstate Makelaars toe hoe een energieoplossing op propaan werkt en wat de mogelijkheden en de voordelen zijn. Ontdek het in dit filmpje.

Vraag je je af of een Primagaz-installatie iets voor jouw woning is? Doorloop dan onze handige wizard of maak direct een afspraak met een van onze gasadviseurs. Zij geven je met plezier en geheel vrijblijvend meer uitleg over de mogelijkheden en voordelen van propaangas.