Hoeveel propaangas zit er nog in mijn EasyBlue™-gasfles?

Voor het volledige EasyBlue™-gamma heeft Primagaz de inhoudsmeter-app ontwikkeld, deze werkt voor EasyBlue™ 5 kg, EasyBlue™ XL en EasyBlue™ PLUS. Deze app biedt je de mogelijkheid om de resterende gasinhoud van je fles te meten. 
Hoe werkt dit?
Heel simpel. Je tikt met een hard voorwerp, bijvoorbeeld een lepel, tegen je EasyBlue™-gasfles en je houdt je smartphone ernaast. Die pikt het geluid op en geeft op basis van de resonantie een goede indicatie van de inhoud van je gasfles, bijvoorbeeld 40%. Wil je weten hoe lang je nog met deze fles kan doen? Dan kun je aangeven waar je het gas voor gebruikt, bijvoorbeeld voor barbecueën. Vervolgens geeft de app de geschatte gebruiksduur aan. Als de inhoudsmeter aangeeft dat je gasfles bijna leeg is, geeft de app meteen de kortste route naar het dichtstbijzijnde Primagaz EasyBlue™-verkooppunt. 
Andere mogelijkheden
Naast het meten van de resterende gasinhoud van je fles, biedt de inhoudsmeter-app Primagaz EasyBlue™ je tal van interessante promo’s, lekkere BBQ-recepten die liefhebbers zelf kunnen aanvullen, en zelfs realtime streaming muziek. Zo zijn er 6 verschillende muziekstijlen, waaronder rock, party en lounge die je barbecue of kampeervakantie compleet maken.
De gratis inhoudsmeter-app Primagaz EasyBlue™ is verkrijgbaar voor het volledige EasyBlue™-gamma (EasyBlue™ 5 kg, EasyBlue™ PLUS en EasyBlue™ XL) in de App store en bij Google Play. Download de app dus zeker!