Het Primagaz-systeem

Met propaangas geniet je van alle voordelen van gas in huis, ook al heb je geen aardgasaansluiting.

Gasopslag

Aan de hand van je geschatte verbruik, je beschikbare ruimte en een aantal parameters kies je voor een bovengrondse tank of gasflessen. De adviseur komt thuis kijken en geeft je gratis een vrijblijvend advies.

Inhoudsmeter

Controleer zelf de inhoud van je tank met een inhoudsmeter op je tank. Of kies voor volledig comfort en laat het beheer van de inhoud van je tank helemaal over aan het geautomatiseerde systeem van Primagaz.

Verbruik

Voor gebouwen met meerdere woningen voorziet Primagaz in aparte gasmeters. Zo heeft elke bewoner een perfect zicht op zijn verbruik en kan het verbruik van elke woning afzonderlijk worden gefactureerd.

MijnPrimagaz

Dankzij de gebruiksvriendelijke tool van Primagaz kun je bestellingen plaatsen, je gegevens beheren en je facturen en verbruikshistorie raadplegen. Je kunt Primagaz vragen contact op te nemen via e-mail of telefoon. De uitgebreide dienstverlening van MijnPrimagaz is altijd snel te bereiken als je ze nodig hebt.

Geniet van de voordelen van propaan bij jou thuis.

Vraag vrijblijvend advies

Een gasadviseur geeft je met plezier en geheel vrijblijvend meer uitleg over de mogelijkheden en voordelen van propaangas. Laat je gegevens hier achter en hij of zij neemt snel contact met je op.

Gelieve je naam in te vullen.

Controleer je telefoonnummer even.

Gelieve je postcode in te vullen.

Controleer je emailadres even.