Propaangas van Primagaz is voor horecazaken een betrouwbare, veilige en milieuvriendelijke energieoplossing.

Centrale verwarming

Verwarm de ruimten van je horecazaak met centrale verwarming. Dat is efficiënt en veilig in gebruik. Propaan als energiebron voor centrale verwarming is veilig, voordelig en betrouwbaar. 

Warmwater sanitair

Voor horecazaken is warm water onontbeerlijk. Propaangas is een betrouwbare en veilige energiebron voor systemen die warm water produceren. Zo zijn onder andere HR-ketels, geisers en zonneboilers compatibel met propaangas. 

Koken op propaangas

Veel professionele chefs koken het liefst op gas. De temperatuur is gemakkelijk te controleren en dankzij de directe hitte wordt er minder energie verbruikt. Professionele toestellen, zoals grote (stoom)ovens, gasvuren met verschillende pitten en sequentiële branders zijn beschikbaar met een aansluiting op propaangas. Ben je voor een extra kookvuur op zoek naar een bijkomende energiebron, dan zijn gasflessen ook altijd een optie. Primagaz heeft een uitgebreid assortiment aan gasflessen, met een geschikte gasfles voor elke toepassing.

Vraag vrijblijvend advies

Primagaz beschikt over eigen adviseurs die je snel en met plezier voorlichten over de mogelijkheden van propaangas voor jouw bedrijf of organisatie. Laat je gegevens achter en de lokale adviseur neemt contact op met jou.

Gelieve je naam in te vullen.

Controleer je telefoonnummer even.

Gelieve je postcode in te vullen.

Controleer je emailadres even.