Ben je op zoek naar een energiebron voor de verwarming van je opslagruimte, voor productieprocessen of als brandstof voor vorkheftrucks?

Primagaz biedt voor elke toepassing een geschikte oplossing met propaangas of LNG.

Industrieel verwarmen

Moet de opslagruimte van je bedrijf een constante temperatuur hebben? Maak gebruik van infrarood-, warmelucht- of straalkachels met propaangas als energiebron. Goedkoop, milieuvriendelijk en betrouwbaar.

Propaangas voor vorkheftrucks

Propaangas is de ideale brandstof voor LPG-heftrucks. Een heftruck op propaangas heeft een lagere uitstoot, werkt trillingvrij en geruisloos. Daarbovenop zorgen heftrucks op gas ook voor een gezondere werkomgeving en een efficiënter energieverbruik. Op basis van de grootte van je heftruckvloot en het bedrijfsterrein zorgt Primagaz voor een oplossing die het best geschikt is voor jouw situatie, namelijk gasflessen voor heftrucks of een eigen vulinstallatie op je bedrijfsterrein waar de heftrucks kunnen tanken. Onder Gasflessen voor professioneel gebruik ontdek je er alles over.

Productie

Gebruik propaangas als energiebron voor het koken, stomen of bakken van je producten. Voor industriële processen waarbij jaarlijks minder dan 200.000 liter stookolie of 350 ton zware stookolie wordt verbruikt, is propaangas de beste oplossing

Hoog energieverbruik

LNG is het ecologisch en economisch alternatief voor productieprocessen zoals stomen, koken, bakken of drogen met een hoog energieverbruik. Beschikt het aardgasnetwerk in je straat niet over voldoende capaciteit om je productie te ondersteunen? Dan is LNG de oplossing bij uitstek voor je continue en systematische energievraag. 

Ervaringen van klanten

Vraag vrijblijvend advies

Primagaz beschikt over eigen adviseurs die je snel en met plezier voorlichten over de mogelijkheden van propaangas voor jouw bedrijf of organisatie. Laat je gegevens achter en de lokale adviseur neemt contact op met jou.

Gelieve je naam in te vullen.

Controleer je telefoonnummer even.

Gelieve je postcode in te vullen.

Controleer je emailadres even.