Geniet van alle voordelen van gas zonder aardgasaansluiting. Voor MKB's en middelgrote bedrijven heeft Primagaz tal van oplossingen in petto. 

Verwarming

Of je nu kiest voor luchtverwarmingssystemen, stralingssystemen of een centrale verwarming voor je opslagruimte of kantoorruimte, Primagaz biedt je een antwoord op elke verwarmingsvraag.

Warmwater sanitair

Voorzie je bedrijf van warm water en maak gebruik van propaangas. Kies voor een van de vele mogelijkheden zoals centrale verwarming, en maak gebruik van gas, ook al beschik je niet over een aardgasaansluiting. 

Productie

Heb je geen aardgasaansluiting maar wil je voor de productie toch gebruikmaken van de voordelen van gas? Propaan is als energiebron voor het stomen, drogen, bakken, koken, koelen, steriliseren van je producten uitermate geschikt. Voor hoog verbruik is LNG van Primagaz een geschikte energiebron. 

Heftrucks op propaangas

Ben je al op de hoogte van de voordelen van gas als energiebron voor vorkheftrucks? Een hogere productiviteit, lagere uitstoot, efficiënter energieverbruik… Primagaz is steeds op zoek naar de meest rendabele oplossing op maat voor elke vloot. Gaat je voorkeur uit naar gasflessen met een snelkoppeling of een eigen vulinstallatie met een bovengrondse tank? Lees er alles over onder Gasflessen voor professioneel gebruik. Natuurlijk kan je ook steeds terecht bij onze gasexperts, zij geven je graag meer uitleg over onze oplossing op maat!

Ervaringen van klanten

Vraag vrijblijvend advies

Primagaz beschikt over eigen adviseurs die je snel en met plezier voorlichten over de mogelijkheden van propaangas voor jouw bedrijf of organisatie. Laat je gegevens achter en de lokale adviseur neemt contact op met jou.

Gelieve je naam in te vullen.

Controleer je telefoonnummer even.

Gelieve je postcode in te vullen.

Controleer je emailadres even.