Vakantieparken kunnen op Primagaz een beroep doen voor de aanleg van een propaangasnetwerk

Via ondergrondse leidingen worden alle vakantiehuisjes verbonden met één centrale tank. Elke bungalow heeft zijn eigen gasmeter die het verbruik registreert. Zo heb je een transparant inzicht in de kosten van elk verblijf.  Sportclubs of recreatieparken die niet aangesloten zijn op het aardgasnetwerk kunnen met propaangas van Primagaz toch genieten van de voordelen van gas. Kleedkamers, de kantine of sportzalen verwarm je in een mum van tijd op een veilige, betrouwbare manier

Verwarming

Voor grote ruimten zoals een sporthal of een eetgelegenheid in een pretpark is centrale verwarming een ecologische en economische oplossing. Propaan is compatibel met alle verwarmingsinstallaties en dus ook een ideale oplossing voor ruimten waar geen aardgasnetwerk beschikbaar is.

Sanitair

Voor of na een intensieve sportsessie mag een lekker warme douche niet ontbreken in een recreatieve omgeving. Plaats een installatie op propaangas als energiebron en verzeker je gasten van warm water, waar en wanneer ze dat wensen. 

Koken op propaangas

Propaan is de ideale oplossing als energiebron om te koken voor vakantiehuisjes die verspreid liggen op een domein. Ook voor industriële keukentoestellen is propaangas een veilige en betrouwbare oplossing. Primagaz biedt 2 mogelijke oplossingen, op basis van de situatie van de klant: propaan in een bovengrondse gastank of in gasflessen.

Vulinstallaties

Een onvergetelijke ervaring voor je klanten?  Primagaz heeft expertise in het bouwen van wettelijke vulinstallaties waarmee ballonvaarders hun eigen propaanflessen kunnen vullen. Reken op Primagaz voor de gegarandeerde veiligheid en beschikbaarheid van propaangas.

Verwarming in pretparken

Primagaz maakt de belevenis in je pretpark nog aangenamer. Propaangas in gasflessen of in gastanks is de geschikte energiebron voor attracties met speciale effecten. Ook voor warmtebranders is propaangas de perfecte energiebron om je gasten een warm onthaal te geven. De Gasflessen voor professioneel gebruik van Primagaz bieden een antwoord op jouw energievragen!

Vraag vrijblijvend advies

Primagaz beschikt over eigen adviseurs die je snel en met plezier voorlichten over de mogelijkheden van propaangas voor jouw bedrijf of organisatie. Laat je gegevens achter en de lokale adviseur neemt contact op met jou.

Gelieve je naam in te vullen.

Controleer je telefoonnummer even.

Gelieve je postcode in te vullen.

Controleer je emailadres even.