Check je prijs

Bij Primagaz zorgen we voor een transparante prijs, zodat je duidelijk zicht hebt op jouw persoonlijke gasprijs. De propaanprijs bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder de gasprijs, wettelijke toeslagen en BTW. De propaanprijs varieert bovendien voortdurend door veranderingen op de markt, door vraag en aanbod en de koers van de dollar. De uiteindelijke prijs is dus afhankelijk van vraag, aanbod en productiekosten.

calculator

Nog geen klant bij Primagaz?

Vul dan onderstaand formulier in.
Op basis van jouw gegevens maken
onze gasadviseurs een offerte op maat
en lichten die vrijblijvend toe,
op een moment dat jou uitkomt.

Vergelijk je gasprijs

Ben je Primagaz-klant?

Log in op MijnPrimagaz
of bel ons tijdens de kantooruren op 0800 0137.

MijnPrimagaz

Primagaz, een betrouwbare partner

Primagaz is de specialist van propaan in uw buurt. Zo'n 10.000 klanten vertrouwen op de veilige levering van ons gas in buld en in flessen.

Primagaz behoort tot SHV Energy, een van de grootste LPG-leveranciers ter wereld met een verdeling van meer dan 5 miljoen ton gas in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.

We maken dan ook dankbaar gebruik van de jarenlange expertise en technische knowhow van SHV. Dankzij deze kennis biedt Primagaz naast energieadvies ook een totaaloplossing op maat aan.

Tot nog toe heb ik geen enkel klacht over de leveringen. Ook destijds bij het aansluiten ging alles snel en volgens afspraak. Ik zou dus niets ten ongunste van Primagaz kunnen verzinnen!

★ ★ ★ ★