Check uw prijs

Bij Primagaz zorgen we voor een transparante prijs, zodat u duidelijk zicht hebt op uw persoonlijke gasprijs. De propaanprijs bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder de gasprijs, wettelijke toeslagen en BTW. De propaanprijs varieert bovendien voortdurend door veranderingen op de markt, door vraag en aanbod en de koers van de dollar. De uiteindelijke prijs is dus afhankelijk van vraag, aanbod en productiekosten.

calculator

Nog geen klant bij Primagaz?

Vul dan onderstaand formulier in.
Op basis van uw gegevens maken
onze gasadviseurs een offerte op maat
en lichten die vrijblijvend toe,
op een moment dat u uitkomt.

Vergelijk uw gasprijs

Bent u Primagaz-klant?

Log in op MijnPrimagaz
of bel ons tijdens de kantooruren op 0800 0137.

MijnPrimagaz

bol bon

Vraag voor augustus een offerte aan, word klant en ontvang een cadeaubon van bol.com*

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en word klant*

Twijfel niet en maak vrijblijvend een afspraak met onze gasadviseur die met plezier de voordelen van propaan voor uw situatie toelicht. Geef uw gegevens in en we nemen snel contact met u op. De kortingsbon sturen wij op bij afsluiting van uw contract.

Vraag vrijblijvend advies

*Actie loopt van 1 april tot 1 augustus 2019
*Actievoorwaarden

Primagaz, een betrouwbare partner

Primagaz is de specialist van propaan in uw buurt. Zo'n 10.000 klanten vertrouwen op de veilige levering van ons gas in buld en in flessen.

Primagaz behoort tot SHV Energy, een van de grootste LPG-leveranciers ter wereld met een verdeling van meer dan 5 miljoen ton gas in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.

We maken dan ook dankbaar gebruik van de jarenlange expertise en technische knowhow van SHV. Dankzij deze kennis biedt Primagaz naast energieadvies ook een totaaloplossing op maat aan.

Tot nog toe heb ik geen enkel klacht over de leveringen. Ook destijds bij het aansluiten ging alles snel en volgens afspraak. Ik zou dus niets ten ongunste van Primagaz kunnen verzinnen!

★ ★ ★ ★