Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Coronavirus

Ons beleid en de mogelijke impact

 

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over onze dienstverlening in deze onzekere tijd. Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en blijft voor u klaarstaan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. We vragen dan ook om uw begrip, mochten er vertragingen optreden. Al onze collega’s schakelen alvast een versnelling hoger om u ook nu de nodige service te leveren.

Online bestellen

U kunt ons helpen door zoveel mogelijk online te bestellen, via MijnPrimagaz. Op uw persoonlijke pagina kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen en facturen raadplegen. Via de “veelgestelde vragen” op onze website, vindt u ook een antwoord terug op een groot deel van uw vragen.

Daarnaast blijven we telefonisch bereikbaar. Onze medewerkers kunnen van thuis uit werken, waardoor we u ook telefonische service kunnen bieden waar nodig. 

 

Activiteiten

Gezien ons maatschappelijk belang gaan onze gasleveringen en tank plaatsingen gewoon door. Wij werken hard samen met onze leveranciers, chauffeurs en collega’s om u tijdig te kunnen beleveren. Afhankelijk van de ontwikkelingen in overheidsmaatregelingen en beschikbaarheid van collega’s kan het zijn dat er vertragingen ontstaan. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

 

Gezondheid voorop

Tot slot willen wij benadrukken dat hygiëne voorop staat. Wij hebben onze chauffeurs gevraagd zich te houden aan de landelijke richtlijnen omtrent hygiëne. Dit houdt onder andere in dat regelmatig de handen gewassen dienen te worden. Daarnaast houden onze chauffeurs zich aan de richtlijnen ten aanzien van social distancing, 2 meter afstand. Wij willen u vragen dit te respecteren en hetzelfde te doen.