Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Particulieren

Profiteer van alle voordelen van propaan
In en rondom uw woning

Download onze infobrochure

Transparant over uw gasprijs

Propaangas is niet alleen een veelzijdige, veilige en gebruiksvriendelijke energieoplossing. Bij Primagaz zijn we bovendien altijd transparant over uw gasprijs. 

De prijs van propaan is variabel en verandert voortdurend. Uiteraard zijn de productie en het transport van invloed op de prijs, maar ook accijnzen en belastingen spelen een rol in de prijsbepaling. Hier leest u alles over de samenstelling van onze gasprijs

Of doe onze prijscheck en ontdek uw persoonlijke gasprijs. 

Altijd een oplossing, ongeacht uw situatie

Bent u op zoek naar een gasfles?

Onze gasflessen voor particulieren

Voor een beperkt verbruik, voor woningen waar de installatie van een gastank niet mogelijk is, maar ook op vakantie of in uw vrije tijd: de gasflessen van Primagaz zijn de ideale oplossing om altijd van alle voordelen van gas te profiteren.
 
 

Kies voor een groene energieoplossing

Wilt u een duurzame energie gebruiken die ook beter is voor de planeet? Biopropaan wordt geproduceerd uit hernieuwbare grondstoffen en stoot tot 80% minder CO₂ uit dan fossiele brandstoffen. Maak kennis met de energie van de toekomst!

Vind de geschikte installatie

Welke installatie u kiest is afhankelijk van verschillende factoren. Uw verbruik, de beschikbare ruimte... Daarom stellen onze gasadviseurs u altijd een oplossing voor die op maat is van uw situatie.

Ook om uw verbruik op te volgen zijn er verschillende mogelijkheden. Een inhoudsmeter op de tank, een afstandsmeter in huis of een volledig geautomatiseerd meetsysteem: u beheert uw gasvoorraad heel eenvoudig, op de manier die u verkiest.
 
 
Onze bovengrondse gastanks zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn perfect esthetisch te integreren in uw tuin. Eerst schat onze gasadviseur uw gasverbruik in om vervolgens een tank te kiezen die past bij uw behoeften. Daarna geeft hij u ook advies over de plaatsing van de tank, rekening houdend met de wettelijke veiligheidsafstanden.
Ondergrondse gastanks worden volledig ingegraven en vormen de meest discrete oplossing voor aangelegde tuinen; enkel het deksel blijft zichtbaar boven de grond. Een van onze gasadviseurs komt eerst ter plaatse kijken en adviseert u over de plaatsing van de tank. Hij berekent wat uw verbruik ongeveer zal zijn en bekijkt welk volume gastank het meest geschikt is in uw situatie.
Een gebouw waarin meerdere woningen gevestigd zijn kan aangesloten worden op een gemeenschappelijke gastank. Er worden dan aparte meters voorzien zodat elke bewoner zijn verbruik individueel kan opvolgen en een aparte factuur ontvangt. Ook in woningen met gemengd verbruik kunt u een aparte meter installeren, zodat er een duidelijk onderscheid is tussen het professionele- en het privéverbruik.

Waarom kiezen voor Primagaz?

  • C02_Savings_32x32
    Minder CO₂-uitstoot
  • Veelzijdige energiebron
  • Budgetvriendelijk
  • Te combineren met duurzame energiebronnen

Duurzame energie

Propaan als alternatief voor aardgas en als aanvulling op hernieuwbare energie

In het Klimaatakkoord staan duidelijke doelen voor de reductie van de CO₂-uitstoot. Om aan deze afspraken te kunnen voldoen moet Nederland de overstap maken van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals zon, wind en (bio)propaan. 

Nederland wil bovendien binnen afzienbare tijd onafhankelijk worden van het Gronings aardgas, (bio)propaan is een uitstekend alternatief voor aardgas.

Propaan is een vloeibaar gas met uiteenlopende toepassingen. Het is flexibel inzetbaar en bovendien een betrouwbare en CO₂-arme energiebron. Met biopropaan gaat u nog een stapje verder, dit wordt volledig geproduceerd uit hernieuwbare grondstoffen. Hiermee vermindert u uw  CO₂-uitstoot met wel 80% ten opzichte van fossiele brandstoffen. 
 
 
 

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor propaan?

Bent u overtuigd van de voordelen van propaan en ontvangt u graag een offerte op maat? Vul uw gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met u op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.