Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Contract verlengen

Vernieuw uw contract
Snel en eenvoudig

Neem contact op

Uw contract vernieuwen?

Wilt u uw huidige contract verlengen of wijzigen of wilt u overstappen naar biopropaan? Dit kan eenvoudig door contact op te nemen met onze Customer Service. Natuurlijk profiteert u altijd van ons voordeligste tarief. 

Verleng of wijzig uw contract eenvoudig 

Neem contact met ons op en wij sturen u uw nieuwe contract direct toe. Snel en eenvoudig.

Waarom een contract?

Bij Primagaz huurt u een propaangastank voor de opslag van propaangas. Hiervoor doen wij een investering voor de aankoop van de tank en het onderhoud. We zorgen er bovendien voor dat de wettelijk verplichte keuringen en inspecties op tijd worden uitgevoerd.

Door een contract af te sluiten geeft u ons de zekerheid dat de kosten van de tank gedekt worden. In ruil daarvoor krijgt u een lagere gasprijs per liter én heeft u geen zorgen rondom het onderhoud van de tank.

Daarnaast kunnen wij op basis van de contracten beter voorspellen hoeveel gas wij moeten inkopen en dus een betere inkoopprijs onderhandelen. Dit voordeel ziet u terug in uw literprijs.