Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Verhuizen

Gaat u verhuizen?
Primagaz maakt het u graag makkelijk!

Neem contact op

Verhuizen zonder zorgen 

Bij een verhuizing moet u veel regelen. Wij maken het u in deze drukke tijd graag zo makkelijk mogelijk. In slechts een paar eenvoudige stappen regelt u al het nodige met betrekking tot uw propaaninstallatie. 

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u uw Primagaz-abonnement overdragen aan de nieuwe bewoners? Of verhuist u naar een nieuwe woning met een propaangastank en wilt u graag Primagaz-klant blijven? Wij doen er alles aan om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hieronder leest u hoe alles in z'n werk gaat en welke informatie wij van u nodig hebben. Toch niet zeker wat er precies moet gebeuren? Neem dan contact met ons op.

Gaat u verhuizen?

Neem contact op met onze Customer Service en zij helpen u graag verder. 

Voor het eerst een woning met propaan? 

Als u voor het eerst verhuist naar een woning die voorzien is van een propaantank heeft u wellicht veel vragen. Meer informatie over propaan vindt u op de volgende pagina’s:

Bespreek in ieder geval met de vorige bewoners hoe u de propaantank en het bijbehorende huurcontract kunt overnemen. Een overname is snel geregeld en vaak voordelig. Neem hiervoor contact op met Primagaz.

Waarom is het voordelig om een huurtank over te nemen?

Als u de propaantank van de vorige bewoners overneemt zijn er een aantal voordelen. Zo hoeft u niet te betalen voor het wisselen van de tank (ophalen van de oude en plaatsen van de nieuwe tank) en weet u zeker dat de installatie goed onderhouden is.

Heeft u vragen over de gasprijs, huurprijs of overname?

Neem dan contact op met onze Customer Service.

Neem contact op

Snel en zorgeloos uw verhuizing regelen?

Vul onderstaande formulier in en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.

Nog vragen?

Veelgestelde vragen

Primagaz adviseert om het aanwezige propaangas in uw huidige gastank zoveel mogelijk te gebruiken. Hoe lager de gasinhoud van de huidige tank is, hoe makkelijker de tankwissel zal verlopen.

Propaangas dat bij de tankwissel nog in de huidige tank zit, gaat verloren. Primagaz zorgt altijd voor een veilige afkoppeling van uw huidige tank, ongeacht de hoeveelheid resterend propaangas. Lees hier meer over de service die u van ons kunt verwachten als u overstapt naar Primagaz als particulier of als bedrijf

 
 
 
 

De tank tot en met de dampafnamekraan blijft eigendom van Primagaz, oftewel: het gedeelte van de propaangasinstallatie waar de ‘druk’ ongereguleerd is. U als gebruiker huurt de tank van ons. De kosten voor onderhoud en reparatie aan de gehuurde propaantank nemen wij daarom voor onze rekening. Lees hier meer over de service die u van ons kunt verwachten als Primagaz-klant

 
 

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Primagaz vult enkel haar eigen propaangastanks omdat we enkel voor onze eigen tanks kunnen instaan voor de veiligheid en controle.