Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Verander van leverancier

Word ook klant bij Primagaz
Stap nu eenvoudig over

Primagaz levert dagelijks propaan aan veel tevreden klanten. Ook u kunt eenvoudig overstappen naar Primagaz en profiteren van onze leverzekerheid, kennis en concurerende tarieven.

Stap nu over

Een propaantank van Primagaz

Als een van de grootste leveranciers in Nederland weten wij wat er speelt op de markt en we helpen u graag met uw energievoorziening. 

We leveren niet alleen propaangas maar installeren ook propaantanks en complete propaaninstallaties.

Indien u al gebruik maakt van een propaaninstallatie kunt u altijd bij ons een offerte opvragen voor het vervangen van uw huidige installatie. Indien uw huidige contract bijna afloopt kunt u vaak zonder extra kosten overstappen.

Wij leveren uw propaan

As u voor Primagaz kiest, kiest u voor duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid tegen een concurrerende prijs. 

Als enige leverancier in Nederland hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Met biopropaan bespaart u tot 80% op uw CO2-uitstoot. 

Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens. Deze rijden niet op diesel maar op het schonere LNG, een brandstof met minimale roetuitstoot en minder fijnstof. Zo dragen ook wij bij aan een beter mileu.
Naast een concurrerende prijs hechten wij veel waarde aan een transparante prijs, zowel de vaste kosten per maand als de variabele kosten per liter. Wij publiceren wekelijks de propaankoers op onze website, zodat u altijd kunt zien wat u betaalt. In MijnPrimagaz kunt u ook uw actuele prijs en facturen inzien.
Doordat wij een grote voorraad propaan zelf opslaan kunnen wij onze klanten altijd voorzien van propaan. Primagaz is daardoor nauwelijks afhankelijk van openingstijden en rijtijden naar de grote laadstations. Dankzij meerdere strategische opslagplaatsen in Nederland bedienen we u snel en betrouwbaar.
Wij zijn altijd bereikbaar. Uw bestellingen geeft u eenvoudig door via MijnPrimagaz, waar en wanneer het u uitkomt. Heeft u een vraag? Dan kunt u onze klantenservice iedere werkdag bereiken via 0800-0137 of info@primagaz.nl. Heeft u een dringende vraag? Ook buiten kantooruren of in het weekend staat onze Customer Service 24/7 voor u klaar.
Veiligheid staat bij Primagaz voorop. Bij alles wat we doen zorgen we voor een veilige werk- en woonomgeving. We hebben alle nodige expertise in huis en we worden bovendien gecontroleerd door verschillende bevoegde instanties. Wel zo’n veilig gevoel.

We begeleiden u van A tot Z

Het installeren van propaangas is zo gebeurd. Primagaz loodst u door het proces!

 • 1. Contract

  U tekent de offerte van Primagaz.

 • 2. Opzegging

  Wij zeggen uw  huidige contract op tijd op.

 • 3. Installatie

  De tanks worden gewisseld op de afgesproken dag.

 • 4. Levering

  U bent verzekerd van propaan tegen een scherpe prijs.

Maak kennis met propaan en biopropaan

Biopropaan  

Propaan heeft weinig impact op het milieu, maar biopropaan doet hier nog een schepje bovenop. Het wordt geproduceerd uit 100% duurzame grondstoffen en produceert tot 80% minder CO₂ dan conventioneel propaangas. De prestaties van biopropaan zijn 100% gelijk aan die van gewoon propaan.

Een transparante prijs voor iedereen

 • Duurzaam met biopropaan
 • Betrouwbare leveringen
 • Transparante prijs
 • Geen verborgen kosten
 • Flexibele betalingsmogelijkheden

Stap nu over

Klaar voor propaan?

Bent u overtuigd van de voordelen van propaan en ontvangt u graag een offerte op maat? Vul uw gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met u op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.