Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Primagaz 33 kg Propaan universele aansluiting

Propaangasfles 33 kg

De Primagaz 33 kg-gasfles is gevuld met 33 kg propaan en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, bij temperaturen tussen -45 °C en +50 °C. De propaanfles heeft een universele aansluiting.

Deze propaangasfles is cilindervormig, heeft een grijze kleur en is voorzien van het Primagaz-logo. De Primagaz 33 kg is voornamelijk bedoeld voor professioneel gebruik in heaters, kachels en andere professionele toepassingen waarvoor meer gas en vermogen nodig is.

Wilt u overstappen op het duurzame biopropaan? Bekijk dan onze gasflessen EasyBlue PLUS (6 kg biopropaan) en EasyBlue XL (9,5 kg biopropaan). Deze kunt u voor dezelfde toepassingen gebruiken als conventioneel propaan.

De 33 kg-gasfles is een waarborggasfles. Bij aankoop betaalt u eenmalig € 55 waarborg en krijgt u een abonnementsbewijs mee. U krijgt deze waarborg terug wanneer u, op vertoon van uw abonnementsbewijs, de fles inlevert bij dezelfde dealer waar u ze oorspronkelijk gekocht heeft. Voor het omruilen van de lege gasfles voor een volle kan u bij elke Primagaz-dealer terecht, u betaalt in dat geval enkel voor de vulling en hoeft dus niet opnieuw de waarborg te betalen. De gasfles is en blijft eigendom van Primagaz en moet om de 15 jaar gekeurd worden.

Elke gasfles wordt vóór, tijdens en na het vullen gecontroleerd, zodat ze voldoet aan alle veiligheidseisen. Met de Primagaz 33 kg bent u dan ook zeker van een veilige gasfles met een vulling van uitstekende kwaliteit.

  • Aansluiting: Universeel
  • Gebruikstemperatuur: -45 °C tot +50 °C
  • Inhoud: 33 kg propaan
  • Afmetingen: H 131 cm / ⌀ 30-33 cm
  • Kleur fles: Grijs
  • Materiaal: Staal

Deze gasfles kan gebruikt worden voor

Andere producten die u misschien interesseren