Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor u klaar staan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

PrimaPower Propaan EasyClip

Propaangasfles voor heftrucks

De PrimaPower 13 LS (light steel) is met name bedoeld voor de aandrijving van heftrucks. De gasfles bevat 12,9 kg propaan, is gemaakt van lichtgewicht staal en herkenbaar aan de lichtgrijze kleur en de afbeelding van een heftruck. De gasfles is alleen geschikt voor vloeistofafname.

Deze propaangasfles kan aangesloten worden op alle merken LPG-heftrucks. Dankzij de handige EasyClip is de gasfles in een handomdraai op de brandstofslang van de heftruck aan te sluiten. Bovendien heeft de EasyClip een extra drukbegrenzer waardoor de veiligheid nog meer gegarandeerd wordt in vergelijking met een klassieke TS- of POL-aansluiting.

Een volle PrimaPower heeft een totaalgewicht van 21 kg en blijft daarmee ruim onder de Arbonorm voor handmatig tillen. Uiteraard voldoet deze gasfles voor heftrucks aan alle veiligheidseisen.

De gasflessen blijven eigendom van Primagaz en mogen dan ook alleen door Primagaz zelf gevuld worden. Primagaz controleert elke gasfles vóór, tijdens en na het vullen. Met de PrimaPower van Primagaz bent u dan ook zeker van een veilige gasfles met een vulling van uitstekende kwaliteit.

  • Aansluiting: EasyClip (vloeistofafname)
  • Gebruikstemperatuur: -45 °C tot +50 °C
  • Inhoud: 12,9 kg propaan
  • Afmetingen: H 61 cm / ⌀ 30,44 cm
  • Kleur fles: Lichtgrijs
  • Materiaal: Lichtgewicht staal

Deze gasfles kan gebruikt worden voor